Βροχερό το σκηνικό απ'αύριο - Δείτε αναλυτικά που και πότε

Βροχές αναμένονται από αύριο σύμφωνα με τη Μετεωρολογική. Το βροχερό σκηνικό αρχίζει από το μεσημέρι της Πέμπτης σύμφωνα με την πρόγνωση του Τμήματος αφού από το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα επηρεάσει την περιοχή χαμηλή πίεση.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα προσήνεμα, και μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα

παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά ανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα προσήνεμα, και μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ από το μεσημέρι αναμένονται τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα παράλια και στα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, με τις περισσότερες βροχές να αναμένονται από το απόγευμα και μετά.

Το Σάββατο, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ το πρωί αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα