Βροχερό Σαββατοκύριακο με άνοδο θερμοκρασίας..

Ασθενής χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα παράλια, και αργότερα πιθανό και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται να

σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά κυρίως δυτικά και νοτιοδυτικά, ενώ σταδιακά θα επηρεαστούν και άλλες περιοχές και κυρίως τα ανατολικά. Σε περιοχή καταιγίδας πολύ πιθανό να παρατηρηθεί και χαλάζι. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, τα βόρεια και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Τοπικά κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται να παρατηρούνται χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά παράλια.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Δευτέρα, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τρίτη αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα