Βρήκε τον τρόπο η Ντόρτμουντ...

Μπορεί η Ντόρτμουντ να χρειάστηκε να κάνει τρεις αναγκαστικές αλλαγές, αλλά βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει με 0-2 στην έδρα της Στουτγκάρδης και να την βυθίσει ακόμα περισσότερο.

Στο πρώτο λεπτό έχασε με μυϊκό πρόβλημα τον Ρέινα, ο οποίος αποχώρησε κλαίγοντας από το γήπεδο. Στο 35ο λεπτό είδε τον Νταχούντ να αποχωρεί κι αυτός με πιθανή θλάση. Στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε και ο Χούμελς επίσης με πρόβλημα τραυματισμού.

Οι παίκτες της Ντόρτμουντ έπεφταν νοκ-άουτ ο ένας μετά τον άλλον, εντούτοις η ομάδα του Μάρκο Ρόζε βρήκε

τον τρόπο να αποδράσει με την νίκη στην έδρα της Στουτγκάρδης που καιγόταν περισσότερο για τους βαθμούς.

Ο Γιούλιαν Μπραντ, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο ήταν ο x-factor που καταδίκασε την ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου. Από ωραία κάθετη του Μπέλινγκχαμ, ο Χάαλαντ βγήκε στην πλάτη της άμυνας και δώρισε το 0-1 στον Μπραντ, ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία.

Απέναντι σε έναν πολύ αγχωμένο αντίπαλο, η Ντόρτμουντ κατάφερε να ελέγξει απόλυτα το ματς και τελείωσε το παιχνίδι (71’) όταν μετά από συνδυασμό με τον Μάρκο Ρόις, ο Μπραντ βρήκε δεύτερο προσωπικό γκολ (0-2), οριστικοποιώντας το τρίποντο των Βεστφαλών, που μείωσαν ξανά στους 6 βαθμούς την απόσταση από την κορυφή.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος με μία πολύ καλή κεφαλιά (81’) είχε την κορυφαία ευκαιρία για την Στουτγκάρδη, που με την νέα ήττα της παραμένει με την θηλιά στον λαιμό, μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα