Βραβεία για το Μουσικό Σχολείο Πάφου σε Παγκύπριο Διαγωνισμό

Πολλά βραβεία εξασφάλισε το Μουσικό Σχολείο Πάφου στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Μουσικών Σχολείων Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μουσικού Σχολείου Πάφου, τo 1o βραβείο στο επίπεδο 9 (πιάνο) του Μουσικού Σχολείου Πάφου, εξασφάλισε η Έλλα Ζου-Ζιτόνγκ στο  Γ’ Διαγωνισμό εκτέλεσης και ερμηνείας των Μουσικών Σχολείων

Κύπρου, καθώς και οι μαθήτριες Σοφία Πεγειώτη που πήρε το 3ο βραβείο στο επίπεδο 8 (πιάνο) και η Σοφία Ταράσοβα, που εξασφάλισε το 3ο βραβείο στο επίπεδο 6 (πιάνο).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Αχιλλέας  Κυριακίδης εξασφάλισε το 3ο βραβείο στο επίπεδο 7 (κιθάρα) και ο Ραφαήλ Νικολάου το 3ο βραβείο στο επίπεδο 6 (κιθάρα).

Ακόμη ο μαθητής Αλέξανδρος Λαζόπουλος εξασφάλισε  το 1ο βραβείο στο επίπεδο 8 (φωνητική). Το Μουσικό Σχολείο Πάφου συγχαίρει όλους τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων Κύπρου που συμμετείχαν στον Γ’ Διαγωνισμό εκτέλεσης και ερμηνείας και ιδιαίτερα τους μαθητές  του Μουσικού Σχολείου Πάφου.

Επίσης συγχαίρει τους καθηγητές και τις καθηγήτριες τους Γκεργκάνα Γκεοργκίεβα, Τιμόθεο Στυλιανίδη, Στέλιο Γεωργίου καθώς επίσης και στην Ιβελίνα Ρούσεβα που συνόδευσε στο πιάνο.

Ακόμη το Μουσικό Σχολείου Πάφου εξέφρασε την περηφάνεια του για όλους τους μαθητές μας που έλαβαν μέρος στο Διαγωνισμό και τους εύχεται καλή συνέχεια, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα