Βράβευση αποφοίτων του μεταπτυχιακού Προγρ. ΜΒΑ του Παν. Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο, η τελετή βράβευσης των αποφοιτούντων/ούσων από τα μεταπτυχιακά και πτυχιακά προγράμματα της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου οι οποίοι/ες διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου,

Καθηγητής Τάσος  Χριστοφίδης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, Καθηγητής Ανδρέας Χαρίτου, και η Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG Κύπρου, κυρία Μαρία Καραντώνη, εκ μέρους των χορηγών. 

Οι απόφοιτες του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) Νικολέτα Νικολαΐδου και Ειρήνη Χατζησάββα τιμήθηκαν με το βραβείο της εταιρείας Βάσσος Ηλιάδης Λτδ., για την εκπόνηση της καλύτερης Εφαρμοσμένης Επιχειρηματικής Μελέτης.  Το βραβείο, ύψους €1,000, απένειμε η κυρία Doreen Demirdjian, Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας Βάσσος Ηλιάδης Λτδ.

Συγχαίρουμε όλους/ες τους/τις διακριθέντες/είσες και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στον επαγγελματικό στίβο.  Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς που με τη σταθερή και γενναιόδωρη υποστήριξή τους ενθαρρύνουν την ευγενή άμιλλα και επιβραβεύουν την αριστεία.

Πληροφορίες για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα intro.mba.ucy.ac.cy ή στο τηλέφωνο 22893600.

Η Διεύθυνση του Προγράμματος ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου

Keywords
Τυχαία Θέματα