LIVE: Μάχη με τις φλόγες - Κρανίου τόπος η κοιλάδα Σολέας

Με το πρώτο φως της ημέρας επανήρχισαν οι επιχειρήσεις δέκα πτητικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων τριών αεροπλάνων, που απέστειλε το Ισραήλ, για κατάσβεση της πυρκαγιάς, που μαίνεται στην περιοχή της Ευρύχου.

Το στοίχημα των δυνάμεων πυρόσβεσης είναι να θέσουν υπό έλεγχο το μέτωπο νωρίς, προτού ξεκινήσουν να πνέουν άνεμοι στην περιοχή. Στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετέχουν, επίσης, δέκα πυροσβεστικά οχήματα και μεγάλη δύναμη του Τμήματος Δασών.

Οι εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης αναμένεται να ενισχυθούν με τρία

αεροσκάφη από την Ελλάδα.

Στο Κέντρο Συντονισμού των Πυρκαγιών στην περιοχή Βεγγέρα έχει πάει εξάλλου και ο ΠτΔ.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος βρέθηκε στον χώρο των πυρκαγιών και ανέφερε ότι όσοι υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαγιές θα αποζημιωθούν από το κράτος.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου, είχε χθες βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, για να τον ευχαριστήσει.Αυτό ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

#Now: Τηλεφωνική επικοινωνία Προεδρου @AnastasiadesCY και Πρωθυπουργού @netanyahu. Το #Ισραηλ αποστέλλει επιπλέον βοήθεια αύριο το πρωι

— NikosChristodoulides (@Christodulides) 19 Ιουνίου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα