Βόλεϊ Γυναικών: Το απόλυτο ο Prestige Απόλλων

Το μίνι Λεμεσιανό ντέρμπι είχε «γαλαζοκίτρινο» χρώμα με την Transbunker ΑΕΛ να κερδίζει στην έδρα της την Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου με 3-0 σετ και να τελειώνει την πρώτη φάση στηην Τρίτη θέση με 27 βαθμούς.

Οι παίκτριες του Μιχαήλ Ολμετσένκκο μπήκαν φουριόζες και κέρδισαν άνετα το πρώτο σετ με 25-08. Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Αγίου Αθανασίου έδειξε σφιγμό, αλλά η

Transbunker ΑΕΛ πιο έμπειρη πήρε το σετ με 25-17 και έκανε το 2-0 σετ.

Στο τρίτο σετ οι γηπεδούχες ήταν συγκεντρωμένες και κέρδισαν με 25-11 δείχνοντας έτοιμες για τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης με την Ανόρθωση.

Transbunker ΑΕΛ(Μ. Ολμετσένκο):Παύλου, Λεζέκνινα, Ταλιαδώρου,Σουκορούκοβα, Κουδουνά, Κχαταρασβίλι.

Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου(Α. Ροτσίδου): Ταβέλλα, Κοβαλίοβα, Κωνσταντινίδου, Ιωάννου, Νιόκκα, Χριστοφόρου. Λίμπερο: Χ''Κυριάκου.

ΓHΠ. ΓΥΜΝ.ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ: Ολυμπιάδα Ν. - Ανόρθωσις 0-3 (20-25,20-25,12-25)

Η Ανόρθωσις εξακολουθεί να ελπίζει για την τρίτη θέση. Με τη λήξη της πρώτης φάσης οι Βαρωσιώτισσες κέρδισαν στο μίνι προσφυγικό ντέρμπι την πολύ ανταγωνιστική Ολυμπιάδα με 0-3 και έμειναν ένα βαθμό πίσω από την Transbunker ΑΕΛ.

Η Ολυμπιάδα της Μαίρη Μακλάσκι έβαλε δύσκολα στην Ανόρθωση στα δυο πρώτα σετ, αλλά η ομάδα του Γιαννάκη Χριστοφόρου κέρδισε με 20-25 και τα δυο. Στο τρίτο οι φιλοξενούμενες ήταν πολύ ανώτερες και κέρδισαν 12-25. Οι Νεαπολίτισσες στοχεύουν πλέον την πέμπτη θέση στα πλέι –οφς.

Ολυμπιάδα Ν.(Μ. Μακλάσκι) :Πέτρου, Πόπα, Χαραλάμπους, Χριστοδούλου, Λιάτσου, Παπαγιάννη. Λίμπερο: Ψιλογένη.

Ανόρθωσις(Γ.Χριστοφόρου):Οικονομίδου, Μπρατούνχινα, Παπαγεωργίου, Ιωάννου, Κολοκοτρώνη,Ν. Γιασουμή. Λίμπερο: Δαϋίδ.

KΙΤΙΟΝ: Τεχνοοικία ΑΕΚΘΟΙ Αυγόρου 3-0 (25-16, 25-16,25-10)

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ κέρδισε σχετικά άνετα το ΘΟΙ Αυγόρου με 3-0 στο «Κίτιον» και πλέον σκέφτεται τον εκτός έδρας ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Prestige Απόλλωνα την Τετάρτη.

Οι «κιτρινοπράσινες» της Ρούλας Κατσαμπή ήταν καλύτερες σε όλο τον αγώνα και παρά την καλή προσπάθεια του ΘΟΙ κέρδισαν τα δυο πρώτα σετ με 25-16 και το τρίτο με 25-10.

Η κ. Κατσαμπή είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα. Το ΘΟΙ του Λούη Νοβάκοφ είχε δύσκολη αποστολή και θα προσπαθήσει στη δεύτερη φάση να καταλάβει την πέμπτη θέση.

Τεχνοοικία ΑΕΚ(Ρ. Κατσαμπή):Χαραλάμπους, Κωνσταντίνου, Τόμιτς, Στυλιανού, Κομλένοβιτς,Βοϊτζίνοβτς. Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. Αλλαγές: Δημητρίου, Ιωάννου, Σταύρου. Λίμπερο: Καπιτανή.

ΘΟΙ Αυγόρου(Λ.Νοβάκοφ):Χαραλάμπους ,Όθωνος, Κωνσταντίνου, Παπαδοπούλου, Μιχαήλ, Χ’Κωνσταντίνου. Λίμπερο: Κούτα. Αλλαγές: Χρυσάνθου, Χρίστου.

ΓΗΠ. ΠΟΛΕΜΙΟΥ: Άρης Πολ. – Prestige Απόλλων 0-3 (08-25, 09-25,07-25)

O Prestige Απόλλων παίζοντας σοβαρά κέρδισε στο Πολέμι τον τοπικό Άρη με 0-3 σετ και στρέφει την προσοχή του στον ημιτελικό Κυπέλλου της επόμενης Τετάρτης με την Τεχνοοικία ΑΕΚ στη Λεμεσό.

Ο κόουτς των «γαλάζιων» Γιάννης Γιαπάνης είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει παίκτριες. Τα σετ ολοκληρώθηκαν με 08-25,09-25 και 07-25. Ο γηπεδούχος Άρης έκανε τν προσπάθειά του που ήταν φιλότιμη.

Άρης Πολ(Γ. Χαραλάμπους):Μ. Κουππή, Γεωργίου, Χ’’Ευσταθίου, Πεγειώτη, Ρ. Κουππή, Αντωνίου.Αλλαγές: Ε. Χαραλάμπους, Πελ. Χαραλάμπους

Prestige Απόλλων(Γ. Γιαπάνης):Χ’’Κωνστάντα, Μανίταρου, Κις, Ιορδάνους, Σπύρου, Λεωνίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα