Βοηθός ΓΓ ΟΕΛΜΕΚ: Το πόρισμα θα δικαιώσει τον Διευθυντή για την μαντήλα

Από την πρώτη στιγμή η σχολική μονάδα αγκάλιασε τον 15χρονο, του οποίου ο θάνατος συγκλόνισε την Κύπρο, ανέφερε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο» ο Βοηθός ΓΓ της ΟΕΛΜΕΚ Θέμης Πολυβίου. 

Όπως ανέφερε, όταν διαπιστώθηκαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια, η σχολική μονάδα παρείχε τόσο ψυχολογική όσο και οικονομική στήριξη, ενημερώνοντας παράλληλα τις αρμόδιες

Υπηρεσίες. 

Ο 15χρονος, όπως είπε, πήγαινε στο σχολείο όπου και έγινε αντιληπτό ότι είχε μαθησιακές δυσκολίες, κάτι που δεν εμπόδισε τις συμβουλευτικές υπηρεσίες να εντοπίσουν τα άλλα πιο σοβαρά προβλήματα και άρχισαν να βοηθούν τον ανήλικο. 

Το παιδί σε κάποια στιγμή βραβεύτηκε από το σχολείο για το ήθος του, πρόσθεσε. 

Όταν έφευγε από το σχολείο πήγαινε στην φάρμα, ενώ μάζευε αγρέλια από τους αγρούς και τα πουλούσε για να βοηθήσει την οικογένειά του, συμπλήρωσε ο κ.  Πολυβίου.

Όσον αφορά τις ευθύνες που βαραίνουν τις αρμόδιες Υπηρεσίες, ο κ. Πολυβίου εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα έπρεπε να ληφθούν πιο δυναμικά μέτρα. 

Σχετικά με το περιστατικό με την μαντήλα, ο κ. Πολυβίου εκτίμησε ότι τα γεγονότα θα δικαιώσουν τον Διευθυντή.  Από τις πληροφορίες που έχω, πιστεύω ότι το πόρισμα θα δείξει την πραγματικότητα, ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Τα πράγματα ίσως να παραποιήθηκαν λίγο, τόνισε, και συμπλήρωσε πως ο Διευθυντής δεν φώναξε στην μαθήτρια, ούτε την προσέλαβε. 

Της είπε ότι οι κανονισμοί θέλουν το κεφάλι των μαθητών να είναι ακάλυπτο και την κάλεσε να ειδοποιήσει τον πατέρα της, σημείωσε. 

Keywords
Τυχαία Θέματα