Βογιατζάκη: Μιλάει για τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει

Την Σοφία Βογιατζάκη την έχουμε όλοι στο μυαλό μας ως την ηθοποιό με το πιο χαρακτηριστικό γέλιο. Η συμμετοχή της στο «Είσαι το ταίρι μου» την έκανε αγαπητή και πολύ αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε πρωινή εκπομπή της Ελλάδας δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει περάσει και εξακολουθεί να περνά δύσκολα τα τελευταία χρόνια. «Μου λείπει η χρυσή εποχή της τηλεόρασης, μου λείπουν οι καλές σειρές,

μου λείπει η συμμετοχή μου σε αυτή. Αλλά η εποχή μας είναι άθλια, πάμε από το κακό στο χειρότερο και δεν ξέρω πόσο πάτο έχει ακόμα» και συνεχίζει: «Εχω περάσει δύσκολα και ακόμα περνάω δύσκολα. Μου έχουν κόψει ακόμα και το ρεύμα. Δουλεύω, δουλεύω και χρωστάω. Πας να βουλώσεις μια τρύπα και ανοίγουν δέκα άλλες, και λες εντάξει, οκ πού θα πάει αυτό;».

Όταν ρωτήθηκε για τις οικονομικές απολαβές της, είπε ότι δεν υπήρξε ποτέ από τους ηθοποιούς που έπαιρναν αρκετά λεφτά. Μάλιστα, τόνισε ότι παρά το ότι κάποτε μπήκε στο νοσοκομείο από υπερκόπωση, γιατί έκανε 3 δουλειές παράλληλα, δεν κατάφερε να έχει χρήματα στην άκρη: «Υπήρχε περίοδος που μπήκα στο νοσοκομείο από υπερκόπωση. Πρωινό, σίριαλ, θέατρο, αλλά λεφτά στην άκρη δεν έβαλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα