Σοκαριστικές εικόνες από τη πτήση Λονδίνο – Σιγκαπούρη – Ένας νεκρός (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν οι επιβάτες της πτήσης SQ321 της Singapore Airlines το οποίο αναχώρησε από το Χίθροου του Λονδίνου και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Μπανγκόκ,λόγω ισχυρών αναταράξεων.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν τραυματίες και ένας νεκρός στο Boeing 777-300ER. Στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 211 επιβάτες και 18 μέλη του πληρώματος», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με τους τραυματίες να εκτιμώνται να είναι πάνω από 30.

«Η

Singapore Airlines εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του νεκρού».

Το αεροσκάφος απογειώθηκε στις 22.38 ώρα Ελλάδας τη Δευτέρα, αλλά αναγκάστηκε να εκτραπεί προς την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης και προσγειώθηκε στις 15.45 τοπική ώρα την Τρίτη.

Ταξίδευε στα 11.280 μέτρα (37.000 πόδια) πριν πέσει στα 1.830 μέτρα (6.000 πόδια) μέσα σε περίπου τρία λεπτά, σύμφωνα με τα δεδομένα παρακολούθησης της πτήσης.

Σοκαριστικές μαρτυρίες

Ο 28χρονος επιβάτης Dzafran Azmir μιλώντας στο πρακτορείο Reuters δήλωσε: «Ξαφνικά το αεροσκάφος άρχισε να γέρνει προς τα πάνω και υπήρχε τρέμουλο, οπότε άρχισα να προετοιμάζομαι για το τι θα συνέβαινε, και πολύ ξαφνικά υπήρξε μια πολύ δραματική πτώση, οπότε όλοι όσοι κάθονταν και δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας εκτοξεύτηκαν αμέσως στο ταβάνι».

«Κάποιοι χτύπησαν τα κεφάλια τους στις καμπίνες των αποσκευών, άλλοι χτύπησαν στις λάμπες πάνω από τα καθίσματα και έπεσαν αμέσως οι μάσκες οξυγόνου», θυμάται ο Azmir.

Διαβάστε ακόμη: Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση Λονδίνο-Σιγκαπούρη

Severe turbulence on #SingaporeAirlines flight from London to Singapore results in 1 death and 30 injured. #SQ321
Praying for the safety and prosperity of the passengers and crew.
pic.twitter.com/2Fy3WTLU8w

— Diamond
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο, Λονδίνο–Σιγκαπούρη –,vinteo, londino–sigkapouri –