ΒΙΝΤΕΟ: Ισπανίδα θετική στον κορωνοιό, έσπασε την καραντίνα για να κάνει σερφ

Απίστευτο περιστατικό σε παραλία της Ισπανίας! Γυναίκα ενώ θα έπρεπε να βρισκόταν σε καραντίνα εντοπίστηκε να απολαμβάνει το σερφ της σε παραλία. 

Σύμφωνα με το Ισπανικό μέσο Diario Vasco, χθες Δευτέρα ( 7/9) σε παραλία της Ισπανίας, 19χρονη που είναι θετική στον κορωνοιό θεάθηκε να κάνει σερφ.

Το αστυνομικό τμήμα επιβεβαίωσε ότι έλαβε ειδοποίηση από ένα άτομο που ισχυρίστηκε ότι είδε μια γυναίκα που γνώριζε ότι είχε μολυνθεί από κορωνοιό να κάνει σερφ. Οι αστυνομικοί  κατέφθασαν αμέσως στην παραλία προσπαθώντας να πείσουν την νεαρή γυναίκα να βγει από το νερό. Το ίδιο έκαναν και

οι ναυαγοσώστες της παραλίας, αλλά αυτή τους αγνόησε και αρνήθηκε να βγει. Στο τέλος και έπειτα από αρκετές συστάσεις, την έπεισαν να βγει.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μιλήσουν μαζί της, παρόλο που έδειξε προκλητική στάση, και αναστάτωσε τους θαμώνες της παραλίας. Στο τέλος όμως της πέρασαν χειροπέδες με την κατηγορία της σοβαρής ανυπακοής στην εξουσία.

Η νεαρή γυναίκα εργαζόταν ως ναυαγοσώστης στην παραλία La Concha αυτό το καλοκαίρι, μέχρι που διαγνώστηκε θετική στον Covid-19. Προφανώς, οι συνάδελφοι της από την παραλία Gros την αναγνώρισαν και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Se la llevan detenida pic.twitter.com/8NVePb3mjm

— JaviZone
Keywords
Τυχαία Θέματα