ΒΙΝΤΕΟ: 25 χρόνια «ζωής» για το Χαμόγελο του Παιδιού - Οι δεσμοί με Κύπρο

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος για «Το χαμόγελο του παιδιού» σε μια σπάνια εμφάνιση στην Κύπρο, φιλοξενήθηκε στο Πρωτοσέλιδο με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων ζωής για τον Οργανισμό. 

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, όταν έχασε τον γιο του σε ηλικία 10 χρονών από όγκο στο κεφάλι, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία του παιδιού του η οποία ήταν όλα τα παιδιά να έχουν ένα χαμόγελο. Εγκατέλειψε

όλες τις δουλειές του και δημιούργησε «το Χαμόγελο του Παιδιού», του οποίου προεδρεύει εδώ και 25 χρόνια, βοηθώντας παιδιά αλλά και γονείς που το έχουν ανάγκη.

Αρχικά, ο κύριος Γιαννόπουλος, έκανε αναφορά στη βοήθεια που έλαβε το 1995 από τους Κύπριους όταν είχε γίνει έκκληση για τον 10χρονο γιο του.

«Στην εκδήλωση που έκανε ο Παπαδάκης, οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν πρακτικά ήταν οι Κύπριοι. Ήρθαν 3 εκατομμύρια δραχμές από την Κύπρο.

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 1 εκατομμύριο παιδιά.

«Προσπαθούμε να τιμήσουμε την αγνότητα ενός παιδιού, η προσπάθεια αυτή δείχνει το καλό υλικό που έχει η χώρα και ότι υπάρχουν υγιείς δυνάμεις», ανέφερε.

Στην συνέχεια συμπλήρωσε ότι: Πριν από τον γιο μου ήμουν σε επιχειρήσεις, ναι μεν ήμουν ευαίσθητος αλλά όταν μπήκαν σε αυτό τον χώρο που με έβαλε ο γιος μου έγινα συνειδητοποιημένος.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, λήφθηκε μήνυμα από τον ευρωβουλευτή Λουκά Φουρλά, ο οποίος θέλησε να έρθει σε επαφή με τον κύριο Γιαννόπουλο για να βοηθήσει με ότι τρόπο μπορεί το έργο του οργανισμού. 

Κλείνοντας, θέλησε να προειδοποιήσει όλους όσους βοηθούν τον οργανισμό λέγοντας ότι «Κατά καιρούς στην Ελλάδα και στην Κύπρο υπάρχουν επιτήδειοι που υποτίθεται κάνουν έρανο για το Χαμόγελο του Παιδιού, το χαμόγελο του παιδιού δεν βγαίνει να κάνει έρανο.

Διαβάστε επίσης: «Δεν βρίσκουν υπολογιστές για παιδιά – Αναβάθμιση internet τέλος του μήνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΒΙΝΤΕΟ, Χαμόγελο, Παιδιού #45, Κύπρο,vinteo, chamogelo, paidiou #45, kypro