Βιερίνια: «Προσεύχομαι να είναι σε κακή μέρα ο Ρονάλντο»

Η Βόλφσμπουργκ θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Βιεϊρίνια θα είναι αντίπαλος του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συνυπάρχουν στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και αυτές τις ημέρες είναι υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος για τα φιλικά προετοιμασίας με τη Βουλγαρία και το Βέλγιο εν όψει του EURO. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε φυσικά και για τις επικείμενες αναμετρήσεις στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση

και φυσικά είπε το αυτονόητο: ότι οι Μαδριλένοι είναι το φαβορί και τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι παίκτες της Βόλφσμπουργκ απλά ελπίζουν να μην είναι σε καλή ημέρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Προς το παρόν, βέβαια, ο Βιεϊρίνια έχει στο μυαλό του μόνο τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της πατρίδας του και μετά θα σκεφτεί τα παιχνίδια με τη Ρεάλ. «Αυτές τις ημέρες θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στην εθνική ομάδα. Μετά θα προσεύχομαι ώστε ο Κριστιάνο να είναι σε κακή μέρα όταν θα παίξουμε αντίπαλοι. Για να αντιμετωπίσουμε τον καλύτερο παίκτη του κόσμο θα πρέπει εμείς να είμαστε σε καταπληκτική κατάσταση. Διαφορετικά είναι αδύνατον να σταματήσει έναν ποδοσφαιριστή με αυτή την ποιότητα» τόνισε ο Βιερίνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα