Βενγκέρ: "Μπορούσα να φέρω τον Μέσι στην Άρσεναλ το 2003"

Ο Αρσέν Βενγκέρ ρωτήθηκε για το αν έχει κάποιο ποδοσφαιρικό απωθημένο και γύρισε το ρολόι 16 χρόνια πίσω, για να αναφερθεί στην προσπάθειά του να έπαιρνε στην Άρσεναλ τον Λιονέλ Μέσι.

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι δύο απόλυτοι ποδοσφαιρικοί σταρ την τελευταία 15ετία και δεν υπάρχει προπονητής που να μην ήθελε να έχει κάποιον εκ των δύο στην ομάδα του.

Ο Αρσέν

Βενγκέρ μάλιστα όχι απλά τους ήθελε αλλά είχε κάνει προσπάθεια να τους αποκτήσει στο παρελθόν όταν ήταν αμφότεροι σε νεαρή ηλικία.

Η ιστορία δε που αποκάλυψε δίνοντας συνέντευξη στο "Bein Sports" και είχε πρωταγωνιστή τον Λιονελ Μέσι, είναι ενδεικτική:

"Στη ζωή πρέπει να ζούμε με τύψεις, με αποτυχίες και μία από αυτές αφορά τον Μέσι. Όταν πήραμε τον Σεσκ Φάμπρεγας (σ.σ. από την Μπαρτσελόνα) το 2003, είχαμε μιλήσει επίσης με τον Λιονέλ Μέσι. Εκείνο τον καιρό, όταν ήμασταν στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα, μπορούσαμε να χτίσουμε δυνατές νεανικές ομάδες με καλούς παίκτες.

 

Με τον Μέσι, τον Πικέ και τον Φάμπρεγας θα μπορούσαμε να είχαμε φτιάξει μία μεγάλη ομάδα. Ο Πικέ και ο Φάμπρεγας ήρθαν στην Αγγλία, όμως ο Μέσι παρέμεινε στην Ισπανία. Είναι αλήθεια πως ενδιαφερθήκαμε για αυτόν, αλλά για την Μπαρτσελόνα ήταν ένας παίκτης που δε μπορούσες να τον αγγίξεις", δήλωσε ο Βενγκέρ, που έκατσε στον πάγκο της Άρσεναλ, από το 1996 μέχρι το 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα