Βάζουν τα γιορτινά τους οι Δήμοι – Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις

Αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές των Χριστουγέννων και οι Δήμοι ανά το παγκύπριο έχουν βάλει τα γιορτινά τους και ετοιμάζονται να προσφέρουν σε πολίτες και τουρίστες μοναδικές στιγμές. Πιο κάτω, αναλυτικά το πρόγραμμα των Δήμων όπως παρουσιάζεται στις επίσημες σελίδες τους:

Δήμος Λευκωσίας

Η Λευκωσία άρχισε να ετοιμάζεται για τη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους. Συνεργεία του Δήμου άρχισαν να στολίζουν γιορτινά την πόλη και κεντρικούς εμπορικούς δρόμους με νέο αναβαθμισμένο φωτισμό.

Το προαύλιο του Δημαρχείου Λευκωσίας θα μετατραπεί

σε ένα μικρό γιορτινό χωριό.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λευκωσίας θα πραγματοποιηθούν από τις 8 Δεκεμβρίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σε πολλές περιοχές της Λευκωσίας, όπως στο Δημαρχείο Λευκωσίας στον Προμαχώνα Νταβίλα, στην Πλατεία της Παλιάς Δημοτικής Αγοράς, στην Πλατεία Φανερωμένης, στην οδό Ερμού, στην οδό Στασικράτους, στη Λεωφόρο Μακαρίου και στο Πολυεργαστηριακό Χρυσαλινιώτισσας.

Καθημερινά, μελωδικά τραγούδια και μουσική από χορωδίες, ωδεία και χορευτικά σχήματα θα εμπλουτίζουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δήμος Λεμεσού

Ο Δήμος Λεμεσού σάς προσκαλεί στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, το Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου 2018, στις 6.00μ.μ. Ένα εξολοκλήρου καινούριο και μοναδικό στο είδος του δέντρο θα τοποθετηθεί φέτος στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο).

Από τις 5:30μ.μ. η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού θα παιανίζει. Συνέχεια στο πρόγραμμα θα δώσει με την Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού η Παιδική Χορωδία και η «Χορωδία των Ονείρων».

6:00μ.μ. Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου, από τον Δήμαρχο κ. Νίκο Νικολαΐδη και το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού. Το φωταγωγημένο άρμα του Άγιου Βασίλη με τη συνοδεία του, από την Σχολή Χορού της Μαρίνας Παρασκευά The Ballet House, θα ξεκινήσει από τον Πεντάδρομο και θα φτάσει στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου.
5.00μ.μ.– 9.00μ.μ. Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Εργαστήρι Τέχνης και Χειροτεχνίας.
Τα παιδιά ζωγραφίζουν, δημιουργούν και γράφουν στον Άγιο Βασίλη.
6.30μ.μ. Χριστουγεννιάτικα Δώρα. Τα παιδιά θα επισκέπτονται τον Άγιο Βασίλη στο εργαστήρι του και θα παίρνουν δώρα.
Ταχυδακτυλουργός, Ζογκλέρ, Ξυλοπόδαροι, Χριστουγεννιάτικες Μασκότ.

Δήμος Πάφου

H συμβολή του Δήμου Πάφου στην τόνωση της Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας, μέσω διάφορων καλλιτεχνικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, συμπληρώνεται φέτος με τη λειτουργία Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα λειτουργήσει στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου ( Πλατεία Δημαρχείου ) από το Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου, με πολλά παιγνίδια που υπόσχονται διασκέδαση και χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Οι ώρες λειτουργίας είναι οι ακόλουθες :

Δευτέρα – Παρασκευή: Από τις 4.00 μ.μ.-10.00 μ.μ. (για την περίοδο λειτουργίας των εκπαιδευτηρίων). Στη διάρκεια των διακοπών, από τις 11.00 π.μ. – 10.00 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα από τις 11.00 π.μ. – 10.00 μ.μ.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα λειτουργεί μέχρι τις 6.00 μ.μ., ενώ την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μέχρι τις 4.00 μ.μ.

Δήμος Λάρνακας

Το Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου, στις 18.30 στην Πλατεία Ευρώπης θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 17.30.

Δήμος Παραλιμνίου

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Παραλιμνίου αρχίζουν την 1η Δεκεμβρίου με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου διακόσμου στις 18.00 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει συναυλία με την Καίτη Γαρμπή. Το Παραλίμνι φέτος φέρνει στην Κύπρο το «Λευκό Σάββατο», μια εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν κυρίως καταστήματα. Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται καθ’ όλη την διάρκεια του Δεκέμβρη με χωριστό πρόγραμμα καθημερινά.

Δείτε εδώ αναλυτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα