Βαζέχα για Ομόνοια, Μιλόγεβιτς και Χριστοφή

Με αφορμή την επίσκεψη του στην προπόνηση της Chorzów (ομάδα της Πολωνίας η οποία προετοιμάζεται στην Κύπρο) ο βοηθός προπονητής της Ομόνοιας Κριστόφ Βαζέχα (ήταν η ομάδα στην οποία άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα) έκανε δηλώσεις στους συναδέλφους.

Οι δηλώσεις του:

«Η Ομόνοια έχει μεγάλη ιστορία και μπορούμε να πούμε πως είναι όπως τον Παναθηναϊκό».

«Με τον Μιλόγεβιτς παίξαμε στον Παναθηναϊκό για τρία χρόνια. Μετά κάναμε μαζί σεμινάρια για το UEFA Pro και

μέναμε στο ίδιο δωμάτιο».

Όπως αναφέρει στο δημοσίευμα τόσο ο Σέρβος τεχνικός όσο και ο Βαζέχα υπέγραψαν στην Ομόνοια μέχρι το τέλος Μαϊου.

«Αν θα μείνουμε περισσότερο στην ομάδα ο χρόνος θα το δείξει. Είμαστε τώρα στην 4η θέση της βαθμολογίας και εννέα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Είμαστε στα προημιτελικά του κυπέλλου. Κοιτάζουμε μπροστά και θέλουμε να τερματίσουμε στις τρεις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος».

''Στην Κύπρο σε γενικές γραμμές μπορούμε να επικοινωνούμε, μιλάμε και στα Ελληνικά που είναι η μητρική γλώσσα του νησιού. Έχουμε μία ομάδα από ξένους ποδοσφαιριστές και όπως αντιλαμβάνεστε είναι αρκετά χρήσιμο και εύκολο να μιλάμε στα αγγλικά''

Σε συνέχεια των δηλώσεων του στην ιστοσελίδα onet.sport, ο βοηθός του Μιλόγεβιτς, τόνισε ότι ο σύλλογος δεν κάνει τώρα υψηλά συμβόλαια σε παίκτες, με το πιο μεγάλο συμβόλαιο να είναι στις 10 χιλιάδες ευρώ.
Κατά τη γνώμη του Βαζέχα στην Κύπρο υπάρχουν πέντε κυπριακές ομάδες που θα μπορούσαν κάλλιστα να αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα. "Αυτές οι ομάδες είναι τακτοποιημένες, οι συνθήκες εργασίας είναι αρκετά καλές. Η Ομόνοια είναι σε καλό δρόμο".

"Η Ομόνοια δίνει σημασία και υπολογίζει αρκετά στους οπαδούς της, μάλιστα βοήθησαν οικονομικά και σε μία μεταγραφή της ομάδας (Δημήτρη Χριστοφή)"

Keywords
Τυχαία Θέματα