Βαθιά θλίψη ΕΥΡΩΚΟ για το θάνατο του Άρη Μητσόπουλου

Ο Πρόεδρος, η ηγεσία και τα στελέχη του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη, για το θάνατο του Ταξίαρχος εν αποστρατεία Άρη Μητσόπουλου, πατέρα του αείμνηστου Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου.

Ο αείμνηστος Άρης Μητσόπουλος που τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, ένα χρόνο μετά το θάνατο του γιού του Τάσου.Ο Άρης

Μητσόπουλος αφού προσέφερε τα μέγιστα στην πατρίδα και στην κοινωνία και ευτύχησε να έχει την αγάπη των παιδιών του και των εγγονιών, έφυγε για να συναντήσει τον αγαπημένο του Τάσο.Η πορεία του Ταξίαρχου εν αποστρατεία Άρη Μητσόπουλου, χαρακτηρίστηκε από συνέπεια και αγωνιστικότητα για τις ιδέες και τις αρχές του. Υπήρξε μάχιμος και αυθεντικός ιδεολόγος. Ήταν ένας ξεχωριστός Έλληνας και ένας ακούραστος πατριώτης.Ο Πρόεδρος, η ηγεσία και τα στελέχη του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ εκφράζουν τη συμπάθεια και τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.Το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ ως ελάχιστο δείγμα εκτίμησης και αγάπης στον Άρη Μητσόπουλο θα παρευρίσκεται με την ηγεσία του, στην εξόδιο ακολουθία του. Αιωνία ας είναι η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα