Βαθιά οδύνη για τον 6χρονο που πνίγηκε στην Πάφο: «Να βάλετε λαμπερά ρούχα»

Ανείπωτη είναι η θλίψη της οικογένειας του 6χρονου αγοριού που πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία το αγοράκι γύρω στη 13:20 της 6ης Οκτωβρίου, εντοπίστηκε να επιπλέει στην πισίνα ξενοδοχείου στη Πάφο, στο οποίο διέμενε με την μητέρα του. Το παιδί ανασύρθηκε από τον επί καθήκοντι ναυαγοσώστη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου με ασθενοφόρο. Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ήταν κρίσιμη αλλά σταθερή. Στην συνέχεια,

είπε ο κ. Νικολάου, μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου πριν εξέπνευσε στις 14 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για τον Ruaridh Nairne, ο οποίος περιγράφεται από τους δικούς του ως ένας «όμορφος μικρός τυφώνας» και ένας υπέροχος μεγάλος αδερφός.

Η οικογένεια του σε ανάρτηση αναφέρει ότι «με βαθιά θλίψη και αφάνταστη οδύνη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας και πανέμορφου Ruaridh (Roo), στις 14 Οκτωβρίου 2023, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Κύπρο. Αγαπημένος και λατρεμένος γιος της Fiona και του αείμνηστου Peter. Προστατευτικός και υπέροχος μεγάλος αδερφός του Archie».

«Ένας εορτασμός της ζωής του όμορφου μικρού μας τυφώνα Roo θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου, 12 μ.μ. στο Kingsmills Hotel με ταφή στη συνέχεια στο νεκροταφείο Kilvean. Όλη η οικογένεια, οι φίλοι και όποιος γνώριζε το αγοράκι μας είναι προσκεκλημένοι. Ο κώδικας ενδυμασίας είναι προαιρετικός αλλά θα να γιορτάσετε πραγματικά για τον Roo σας ενθαρρύνουμε να ντυθείτε όσο πιο λαμπερά γίνεται. Οποιοδήποτε ρούχο Disney, Lego, Marvel ή Pokémon κρύβεται στο πίσω μέρος της γκαρνταρόμπας σας, σίγουρα θα του άρεσε πολύ».

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Πάφο: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 6χρονος που έπεσε σε πισίνα

Keywords
Τυχαία Θέματα