Βάτερμαν:«Έχω προτάσεις από ομάδες στην Κύπρο»

Ο Μπόι Βάτερμαν του οποίου το συμβόλαιο έχει λήξει με τον ΑΠΟΕΛ,μίλησε για τις προτάσεις που έχει,το πως πέρασε στους γαλαζοκίτρινους και για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ACTIVE 107.4:

"Το συμβόλαιο μου ολοκληρώθηκε με το τέλος της σεζόν. Δεν έχω ακόμα κάποια πρόταση από το ΑΠΟΕΛ, δεν ξέρω αν θα έρθει. Είμαι ακόμα στην Κύπρο

και θα δούμε τι θα γίνει".

"Είχα πέντε πολύ καλά χρόνια με την ομάδα. Η οικογένεια μου και εγώ νιώθουμε σαν το σπίτι μας και δεν έχω κάτι άσχημο να πω για την παρουσία μου στην Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ".

"Κρατάω κυρίως τους ανθρώπους που γνώρισα στην Κύπρο, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Κάναμε φίλους και η Κύπρος είναι το δεύτερο μας σπίτι πλέον. Επίσης θα μείνουν στο μυαλό μου οι φοβερές στιγμές με το ΑΠΟΕΛ κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ".

"Έχω προτάσεις από ομάδες στην Κύπρο. Σκοπεύω να παίξω τουλάχιστον ακόμα δυο χρόνια αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω τώρα που θα παίξω ούτε μπορώ να πω κάτι".

"Είχα κάποιες συζητήσεις με ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ και μου είπαν ότι θα ήταν καλό να αποκτήσω την Κυπριακή υπηκοότητα αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα".

"Δεν μπορώ να πω κάτι για προτάσεις από οποιαδήποτε ομάδα. Έχω προτάσεις από Κύπρο και όχι μόνο, αυτό μπορώ να πω".

"Η σχέση μου με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ είναι καλή, δεν μπορώ να παραπονεθώ! Δεν είμαι κάποιος που ψάχνει στο ίντερνετ τι λέει ο κόσμος για μένα. Εγώ είμαι ο εαυτός μου και αν σου αρέσω, καλώς. Δεν θα τους ευχαριστήσω γιατί δεν ξέρω αν έχει έρθει το τέλος. Απλά θα πω ότι είχαμε κάποια καλά χρόνια, ελπίζω να έρθουν και άλλα. Και ελπίζω στο μέλλον ο κόσμος να έρχεται στα γήπεδα όπως ερχόταν στα πρώτα δυο χρόνια μου, ήταν πολύ ωραία που ήταν γεμάτα τα γήπεδα. Τώρα είναι λες και δεν έχεις κίνητρο, έπαιξα σε φιλικά με περισσότερο κόσμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα