Βασίλης Δημητρίου: «Το πρωτάθλημα να γίνει κανονικά»

Στο SigmaLiveSports ο Βασίλης Δημητρίου.

Την άποψη του ότι το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί κανονικά και να μην αναβληθεί η αγωνιστική εξέφρασε με δηλώσεις του ο διαιτητής Βασίλης Δημητρίου στο www. Sigmalive.com .

O Κύπριος διαιτητής ανέφερε τα εξής αναφορικά με τις σκέψεις που κάνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών ο οποίος θα μελετήσει όλα τα ενδεχόμενα. « Οι απόψεις διίστανται. Η δική μου άποψη είναι το πρωτάθλημα να συνεχιστεί κανονικά. Αυτή είναι η άποψη μου. Να συνεχιστεί το πρωτάθλημα».

Ερωτηθείς για την βομβιστική επίθεση τόνισε: «Δεν είναι ότι το καλύτερο. Πείραξε περισσότερο την κόρη μου καθώς το συμβάν έγινε στις 4 το πρωϊ. Η υδροσωλήνα ήταν ακριβώς κάτω από το δωμάτιο της. Προσπαθήσαμε να το καλύψουμε με άλλο τρόπο. Εμείς οι μεγαλύτεροι θα το ξεπεράσουμε αλλά για τα μικρά παιδιά είναι και θέμα ψυχολογίας».

Συνεχίζοντας ο Βασίλης Δημητρίου ανέφερε: « Δεν έχω το οποιοδήποτε πρόβλημα με κανέναν. Πλέον είναι θέμα της Αστυνομίας η οποία υποσχέθηκε ότι θα βρει τους ένοχους. Ψυχολογικά είμαι καλά. Ακόμα και αύριο αν ορισθώ σε περίπτωση που γίνουν οι αγώνες δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο χτύπημα στην διαιτησία».

Keywords
Τυχαία Θέματα