Βαρύ πένθος στην αστυνομία - Απεβίωσε ο Θωμάς Ευθυμίου

Στα μαύρα ντύθηκε το Αστυνομικό Σώμα της Κύπρου στο άκουσμα του θανάτου του Βοηθού αστυνομικού Διευθυντή Λευκωσίας, Θωμά Ευθυμίου.

Απεβίωσε ανήμερα των γενεθλίων του σε ηλικία 50 ετών. Ο άτυχος Θωμάς, καταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά.

Η είδηση του θανάτου του, βύθισε στο πένθος την οικογένεια, φίλους, συγγενείς και συναδέλφους. Ο Θωμάς Ευθυμίου, επέστρεψε στην Κύπρο την περασμένη βδομάδα από την Ελλάδα

όπου βρισκόταν για εκπαίδευση για περίπου 6 μήνες.

Ο άτυχος Θωμάς, ενώ χθες βράδυ οδηγούσε στο Στρόβολο, φαίνεται να ένιωσε αδιαθεσία. Εντοπίστηκε αναίσθητος από διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι κάλεσαν ασθενοφόρο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν αυτό δεν κατέστη δυνατόν και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ηγεσία της Αστυνομίας και ολόκληρο το αστυνομικό σώμα εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος

Αύριο το στερνό αντίο

H κηδεία του θα τελεστεί αύριο Κυριακή 17/4/16 και ώρα 3μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιδαλίου (στην Ηλιούπολη). Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 2μ.μ..

Αντί στεφάνων παρακαλείται όπως γίνονται εισφορές για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο, τον Σύνδεσμο «Κάνε μια Ευχή» και τις άπορες οικογένειες της ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Keywords
Αναζητήσεις
, θωμας ευθυμιου αστυνομικός διευθυντής
Τυχαία Θέματα