Βαλβέρδε: «Όλα μπορούν να συμβούν»

Παρά το ότι η ομάδα του κέρδισε στο πρώτο αγώνα με 4-1 την Ρόμα ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, τόνισε πως όλα μπορούν να συμβούν στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Ρώμη και πως η Μπαρτσελόνα πρέπει να παίξει σαν να είναι το ματς 0-0.

Παρά το ότι η ομάδα του βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσεις μετά την εμφατική νίκη με 4-1 επί της Ρόμα στο «Camp Nou», ο Ερνέστο Βαλβέρδε

τόνισε πως όλα μπορούν να συμβούν και η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτική και να παίξει σαν να είναι το παιχνίδι 0-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν να είναι ισόπαλο. Είναι αλήθεια πως έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα όμως τίποτα περισσότερο. Το κάνω αυτό αρκετό καιρό και ξέρω πως μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα σε ένα παιχνίδι, δεν πρέπει να παίξουμε σκεπτόμενοι ότι έχουμε κάποιο πλεονέκτημα, αλλά σαν να είμαστε 0-0. Οι αντίπαλοι μας θα διεκδικήσουν την πρόκριση και αν εμείς θεωρήσουμε πως έχουμε ήδη περάσει θα μπούμε σε κίνδυνο.

Περιμένουμε από τη Ρόμα να έχει την ίδια προσέγγιση στο παιχνίδι, όπως και στο πρώτο ματς ωστόσο με μεγαλύτερη ένταση. Όταν δεν έχεις το πλεονέκτημα, αναζητάς ένα γκολ από νωρίς που θα βάλει φωτιά στο ζευγάρι. Πρέπει να πάρουν ρίσκα.

Δεν έχουμε κερδίσει ακόμα κάτι. Βρισκόμαστε και στους τρεις στόχους μας, όμως αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι προκριθούμε και να περάσουμε στα ημιτελικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα