Βάλε: «Δεν ήθελα να φύγω, αλλά έφτασε το τέλος μιας εποχής»

Με ανάρτηση του στα social media, o Μπρούνο Βάλε στέλνει αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους φίλους του Απόλλωνα καθώς, ως γνωστόν, στο τέλος της χρονιάς θα αποχωρήσει από την ομάδα μετά από εφτά χρόνια.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Πορτογάλος τερματοφύλακας:

«Πρώτα απ΄όλα θέλω να σας ευχαριστήσω. Ήταν χαρά μου να είμαι μέλος του Απόλλωνα τα τελευταία εφτά χρόνια. Είχα κακές στιγμές αλλά οι πιο πολλές ήταν όμορφες, στιγμές θριάμβου που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Άφησα στον αγωνιστικό χώρο ιδρώτα, αίμα και δάκρυα.

Ήταν δύσκολο σήμερα (στον αγώνα με την ΑΕΚ, τελευταίο εντός έδρας). Δεν ήθελα να φύγω, αλλά έφτασε η στιγμή. Έτσι είναι η ζωή. Είναι το τέλος μιας εποχής. Όχι όπως το ονειρεύτηκα (με το πρωτάθλημα) αλλά ήταν ένα τίμιο τέλος. Ξέρω σίγουρα ότι θα μείνω στις καρδιές σας και στην ιστορία του Απόλλωνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Κίρζη, τον Σωφρόνη Αυγουστή, τον Γιώργο Νικολάου και όλους μου τους συμπαίκτες. Όλο το προσωπικό επίσης που πίστεψε σε μένα. Ήρθαμε δύο εδώ (με την γυναίκα μου) και φεύγουμε τέσσερις. Θα έχω τον Απόλλωνα και την Κύπρο στην καρδιά μου για πάντα. Μια φορά Απόλλωνας… Απόλλωνας για πάντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα