Τζόκοβιτς: «Σπάνια έχω μεγαλύτερη υποστήριξη από ό,τι ο αντίπαλός μου»

Δεν είναι νέο: ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει τους θαυμαστές που θα περίμενε κανείς να έχει ως Νο.1 στον κόσμο και υποψήφιος GOAT.

Στο Λονδίνο έχει συμβεί... άπειρες φορές να παίζει, να δίνει σόου στο γήπεδο με την απόδοσή του, αλλά οι φίλαθλοι να υποστηρίζουν τον αντίπαλό του. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον τελικό του Wimbledon 2019, όταν το Centre Court... έλιωνε για τον Φέντερερ και ο Νόλε έκανε «κηδεία» σβήνοντας δύο championship πόιντ του Ελβετού και κατακτώντας τον τίτλο μέσα σε ατμόσφαιρα... σοκ;

Το

ίδιο, λοιπόν, γίνεται και φέτος. Και δεν μιλάμε μόνο για τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Βρετανό Τζακ Ντρέιπερ, στον οποίο το κοινό είχε πραγματικό λόγο να στηρίζει τον αντίπαλο του Σέρβου.

Μιλάμε, ας πούμε, και για τον χθεσινό αγώνα του κορυφαίου τενίστα στον κόσμο με τον Ντένις Κούντλα, όπου οι θεατές του Court 1 προσπαθούσαν να «σπρώξουν» τον Αμερικανό, κάποιες φορές με όχι και τόσο κομψό τρόπο.

Γι' αυτό και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του 34χρονου Σέρβου. Αν κάποιος δεν γνώριζε ότι επρόκειτο για ματς τρίτου γύρου, σίγουρα θα πίστευε ότι ήταν τελικός ή τέλος πάντων κάποιος αγώνας πολύ μεγάλης σημασίας...

«Δεν είναι κάτι που δεν βλέπει ο κόσμος», είπε μιλώντας στον σερβικό τύπο μετά την πρόκρισή του στους «16» ο κάτοχος 19 major τίτλων.. «Είναι γεγονός ότι παίζω το 90% των ματς μου, ίσως και περισσότερα, ενάντια στον αντίπαλο, αλλά και ενάντια στην εξέδρα», συνέχισε... χαμογελώντας.

«Μέρη που έχω μεγαλύτερη υποστήριξη από ό,τι ο αντίπαλός μου είναι σπάνια. Είναι κάτι το οποίο έχω συνηθίσει, αλλά είμαι και άνθρωπος με αισθήματα, οπότε καμία φορά με ενοχλεί και με εκνευρίζει όταν κάποιος με προκαλεί. Ήταν μερικοί άνθρωποι, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Οι αντιδράσεις μου ήταν εκρηκτικές, ίσως περισσότερο από ό,τι έπρεπε να είναι, αλλά έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου και τους βάλω στη θέση τους».

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sdna.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόκοβιτς, Σπάνια,tzokovits, spania