Τζιωνής:Τα άλλαξε όλα - "Δεν σκότωσε" το άτυχο ζεύγος

Ανατροπή στην υπόθεση του διπλού φονικού. Ο βασικός κατηγορούμενος, Λοίζος Τζιωνής, όπως είχε γίνει γνωστό, από την περασμένη βδομάδα δεν παραδέχεται καμιά κατηγορία.

Δυο βασικές κατηγορίες τις οποίες αρνείται είναι αυτή της διάπραξης των δυο φόνων, του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου, το μοιραίο εκείνο βράδυ στην οδό Ζαλόγγου 7 στον Στρόβολο.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η Κατηγορούσα Αρχή ενημέρωσε σήμερα το δικαστήριο ότι αναστέλλει την ποινική δίωξη εναντίον και των τεσσάρων κατηγορουμένων όσον αφορά την 3η κατηγορία, της συνωμοσίας.

Και οι 4 κατηγορούμενοι κατέφθασαν στην αίθουσα συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών φορώντας μάλιστα χειροπέδες, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις ότι κατά την επιστροφή τους στις Φυλακές την περασμένη βδομάδα, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Πλέον, η διαδικασία θα αρχίσει στις 19 Νοεμβρίου με την ακρόαση παραδεκτών γεγονότων και ακολούθως τις επόμενες ημέρες θα γίνει ακρόαση γεγονότων.

Ο Τζιωνής είχε αρχικά δηλώσει παραδοχή στις επτά από τις οκτώ συνολικά κατηγορίες που αντιμετωπίζει και που αφορούν στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για φόνο, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και της μεταφοράς επιθετικών όπλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα