Τζάμπολ την Τρίτη με Ελλαδίτη ρεφ

Χθες η ιστοσελίδα μας αποκάλυψε ότι τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας θα αρχίσουν την ερχόμενη Τρίτη με ξένους διαιτητές (Ελλαδίτες). Αυτό είναι οριστικό, είτε συνεχίσουν την αποχή τους οι διαιτητές είτε όχι.

Σήμερα, ο πρόεδρος της ΚΟΚ Λούης Δημητρίου θα έχει διαδοχικές επαφές με τους προέδρους των τεσσάρων ομάδων που θα αγωνιστούν στα πλέι-οφ, Κεραυνού, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και Ένωσης, και

στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών, Μάριο Κυπριανού. Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα, αλλά για να επισπευσθούν οι διαδικασίες θεωρήθηκε ορθότερο να πραγματοποιηθεί σήμερα.

Ο κ. Δημητρίου θα ενημερώσει τον κ. Κυπριανού για τη δέσμευση που υπάρχει από την Ομοσπονδία, δηλαδή στα πλέι-οφ θα σφυρίζει ένας διαιτητής από την Ελλάδα και δύο διεθνείς και στην τελική φάση να σφυρίζουν δύο διαιτητές από την Ελλάδα και ένας διεθνής.

Πάντως, υπάρχει το ενδεχόμενο να σφυρίζουν δύο Ελλαδίτες από την ημιτελική φάση, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις προθέσεις των σωματείων στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα. Εάν τα σωματεία θέλουν δύο Ελλαδίτες διαιτητές από την ημιτελική φάση, τότε τα έξοδα του ενός, θα τα επωμιστούν τα ίδια.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, το πρωτάθλημα είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο θα αρχίσει την ερχόμενη Τρίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα