Τυχερός στην ατυχία του ο Ζορζ (τα δεδομένα για τον τραυματισμό του)

Η άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για τα χειρότερα, ωστόσο ο Αρτούρ Ζορζ φάνηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του. Ο Πορτογάλος στόπερ, που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο σαββατιάτικο (31.10) ντέρμπι με τον Απόλλωνα, γλίτωσε το νυστέρι.

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων έδειξαν πως η αποκατάσταση της ζημιάς δεν χρήζει χειρουργικής επέμβασης. Η αποκατάσταση θα γίνει μέσω προστασίας (βλέπε προστατευτική μάσκα) και αποθεραπείας. Τις επόμενες ημέρες θα καταστεί σαφές αν ο Ζορζ μπορεί να επιστρέψει στις

προπονήσεις, επί του παρόντος ωστόσο η συμμετοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας (7.11) είναι... στον αέρα.

Αν δεν καταφέρει να είναι έτοιμος για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τότε ο 26χρονος θα είναι ξανά διαθέσιμος μετά την επερχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ο Ζορζ έστειλε και το εξής μήνυμα στα ΜΚΔ μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα: «Καλή ομαδική προσπάθεια. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μαζί. Θα επιστρέψω πιο γρήγορα και πιο δυνατός. Mono Apoel».

Keywords
Τυχαία Θέματα