Τσόρνιγκερ και Μολινάρι σε Γερμανική εφημερίδα

Σε Γερμανική εφημερίδα μίλησαν προπονητής και βοηθός του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και Μπενιαμίνο Μολινάρι για το πόσο ευχαριστημένοι είναι στους κυανόλευκους.

Δείτε μέρος των δηλώσεων τους:

Beniamino Molinari: ''Είμαστε στην πρώτη, ή δεύτερη ή τρίτη θέση στον πίνακα από την πρώτη αγωνιστική, οπότε είμαστε εκεί πάνω. Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν με τέσσερις νίκες. Αλλά το πιο σημαντικό ήταν να μπει η ιδέα του παιχνιδιού του Τσόρνιγκερ στο μυαλό των παικτών. Είναι μια διαδικασία που είναι σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής

μπορούμε να βγάλουμε ένα θετικό συμπέρασμα. Αλλά ο προπονητής μπορεί να το δει διαφορετικά''.

Το βλέπει διαφορετικά ο προπονητής;

Alexander Zorniger: ''Όχι, συμφωνώ. Πριν από το περασμένο Σαββατοκύριακο ήμασταν στην κορυφή του πίνακα. Φέτος, μας λένε, το πρωτάθλημα είναι πιο ισορροπημένο. Είμαστε λίγους βαθμούς μπροστά από ομάδες όπως τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια Λευκωσίας. Έχουν σημαντικά υψηλότερο προϋπολογισμό και σημαντικά υψηλότερες προσδοκίες. Γι' αυτό είμαστε πολύ ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής. Κυρίως γιατί, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, καταφέραμε να ανατρέψουμε τα πράγματα με τον αποκλεισμό στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League''.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσόρνιγκερ, Μολινάρι, Γερμανική,tsornigker, molinari, germaniki