Τσιτσιπάς:"Eίμαι ενθουσιασμένος και μόνο στην ιδέα"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την πρώτη του νίκη επί του Felix Auger-Aliassime, αλλά και για την αλλαγή φρουράς στα Grand Slam, που θα έρθει αργά ή γρήγορα.

"Κάποια στιγμή θα δούμε αλλαγή στα Grand Slam. Εννοώ, δεν μπορούν οι Rafa (Nadal), Roger (Federer) και Novak (Djokovic) να τα κερδίζουν όλα", δήλωσε ο Τσιτσιπάς, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν αλλάξει η φρουρά στους πρωταθλητές των Grand Slam

και αναλάβουν τα ηνία οι παίκτες της νέας γενιάς.

"Ξέρω πως για να δω το όνομά μου δίπλα στους μεγάλους τίτλους, θα πρέπει να πονέσω και να περάσω πολλά. Ειλικρινά είμαι ενθουσιασμένος και μόνο στην ιδέα να βρεθώ κάποτε εκεί."

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας κέρδισε σήμερα τον Auger-Aliassime με 7-6 (3), 7-6 (2), στην πρεμιέρα του στο Shanghai Masters. Ήταν η πρώτη του νίκη απέναντι στον Καναδό, μετά από 3 ήττες που είχε στα junior και 2 ήττες που είχε στο ATP Tour.

"Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο και ήταν πολύ δύσκολο. Η συγκέντρωσή μου νομίζω και η δουλειά που έριξα σ' αυτό το παιχνίδι, ήταν αυτά που έβαλαν τα πράγματα σε μια σειρά και ήρθε το τελικό αποτέλεσμα."

Keywords
Τυχαία Θέματα