Τσιτσιπάς: "Μια φλεγμονή στον αγκώνα με ανάγκασε να αποσυρθώ"

Αν και στις δηλώσεις του μετά την απόσυρσή του από το 2ο γύρο του Paris Masters, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ήθελε να αποκαλύψει το ακριβές πρόβλημα τραυματισμου που αντιμετωπίζει, το έκανε μια ημέρα αργότερα από το αγαπημένο του βήμα, το Facebook.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μια μέρα μετά την απόσυρση του από το 2ο γύρου του Paris
Masters, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν μπόρεσε να συνεχίσει στην αναμέτρηση με τον Ποπίριν. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έγραψε στο facebook ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αγκώνα του δεξιού του χεριού, ένα θέμα που τον ταλαιπωρεί αρκετό καιρό.

Προφανώς, ο Στέφανος δεν θέλησε να καταπονήσει τον τραυματισμό του ενόψει του πιο σημαντικού τουρνουά που ακολουθεί στις 14 Νοεμβρίου, το ATP Finals του Τορίνο.

"Το σώμα μου δεν μπορεί να αντέξει τον πόνο αλλά το μυαλό δεν μπορεί να μην αγωνιστεί. Οι τραυματισμοί είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι και μας δείχνουν πόσο πολύ αγαπάμε το άθλημα. Χθες, χρειάστηκε να αποσυρθώ λόγω μιας φλεγμονής στον αγκώνα, κάτι που με απασχολεί εδώ και καιρό.

Παρά το πρόβλημα, έπαιξα σε κάποια τουρνουά, όμως πρέπει να βάλω προτεραιότητα την υγεία μου για να έχω διάρκεια στο άθλημα που αγαπώ.

Είναι κάτι που δεν έχω μοιραστεί, αλλά επειδή κάποιοι αναρωτήθηκαν γιατί εγκατέλειψα το ματς, σας εξηγώ το λόγο", έγραψε στην προσωπική του σελίδα ο Τσιτσιπάς.

Πλέον, ο 23χρονος πρωταθλητής μας θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στο ATP Finals, το τουρνουά που είχε κατακτήσει το 2019 στην σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπάς, Μια,tsitsipas, mia