Τσινόνσο Έτσε:Ο 12χρονος ζογκλέρ από την Νιγηρία στο βιβλίο Γκίνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τσινόνσο Έτσε είναι μόλις 12 ετών και θα έχει μία θέση στην έκδοση του Guinness World Records, για το 2021.

Ο πιτσιρικάς από την πόλη Γουάρι της Νιγηρίας,  σε ένα λεπτό, κατάφερε να κάνει 111 «γκελάκια» με μία ποδοσφαιρική μπάλα, ισορροπώντας ταυτόχρονα μία άλλη στο κεφάλι του!

Τα βίντεο του μικρού στο διαδίκτυο, συγκεντρώνουν χιλιάδες θεάσεις, ενώ μιλώντας για τα… κατορθώματα του, δηλώνει εμπνευσμένος από τον Λιονέλ Μέσι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον συμπατριώτη

του, Τζέι Τζέϊ Οκότσα.

Chinonso Eche, a 12-year-old boy from Nigeria, has set a world record for the most consecutive soccer ball touches in one minute while balancing a second ball on his head ⚽ pic.twitter.com/IwbKLGPrBA

Reuters (@Reuters) January 16, 2021


«Κανείς δεν με δίδαξε. Ομωςο πατέρας μου, μού έδειξε μερικά βίντεο και εμπνεύσθηκα από αυτά», τόνισε ο Έτσε, ο οποίος συνεργάζεται με μια εταιρεία διαχείρισης, ελπίζοντας ότι το ταλέντο του, θα του δώσει την δυνατότητα να ασχοληθεί επαγγελματικά με το αγαπημένο του παιχνίδι.

«Το όνειρό μου είναι να γίνω ποδοσφαιριστής σε διεθνές επίπεδο και να ταξιδέψω σε όλον τον κόσμο, δείχνοντας αυτά που μπορώ να κάνω», πρόσθεσε το μικρό αγόρι, θέτοντας ως επόμενο… κατόρθωμα τα 2.000 (!) «γκελάκια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα