Τσιγκρίνσκι: «Δεν άξιζα τα χρήματα που δόθηκαν για μένα»

Σε συνέντευξή του σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θυμήθηκε την παρουσία του στη Μπαρτσελόνα.

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός φόρεσε τη φανέλα των Καταλανών τη σεζόν 2009-10, με τους οπαδούς της ομάδας να μην έχουν και πολύ... ευχάριστες αναμνήσεις από την παρουσία του εκεί.

Ο ίδιος ο Τσιγκρίνσκι, μάλιστα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», παραδέχθηκε ότι δεν άξιζε τα 25 εκατομμύρια ευρώ που είχαν δώσει τότε οι «μπλαουγκράνα» στη Σαχτάρ Ντόνετσκ για να τον αποκτήσουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για

την απόδοσή του στη Μπαρτσελόνα: «Τα 25 εκατομμύρια που δόθηκαν για εμένα, μου προκάλεσαν μεγάλη πίεση, δεν ήταν η πραγματική αξία μου. Χρειαζόμουν περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστώ στην ομάδα».

-Για τα αποδυτήρια: «Με εντυπωσίασε το πολύ υψηλό επίπεδο συγκεκριμένων παικτών, όπως ο Μέσι και ο Ζλάταν».

-Για τις επικρίσεις: «Ήταν έκπληξη όταν με αποδοκίμαζαν οι οπαδοί μας στο Καμπ Νου. Δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο, ήταν οι ίδιοι οι οποίοι λίγο νωρίτερα φώναζαν ρυθμικά το όνομά μου».

-Για τον Πεπ Γκουαρδιόλα: «Εξακολουθώ να έχω επαφή μαζί του. Την τελευταία φορά, με πήρε τηλέφωνο για να ζητήσει πληροφορίες για τον Ντόουγκλας Κόστα».

-Για τον Μέσι και τον Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο είναι ένας πολύ καλός σκόρερ, αλλά δεν είναι ο καλύτερος του κόσμου επειδή είναι εγωιστής. Ο Μέσι είναι διαφορετικός, σκέφτεται την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα