Τσελίκ: Η τουρκική εισβολή στην Κύπρο έγινε ενάντια σε δίκτυο δολοφόνων

Για ξεκάθαρη ασέβεια από πλευράς Μουσταφά Ακιντζί κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), Ομέρ Τσελίκ ενώ υποστήριξε προκλητικά ότι η τουρκική εισβολή στην Κύπρο - την οποία χαρακτήρισε ειρηνευτική επιχείρηση - πραγματοποιήθηκε ενάντια σε ένα δίκτυο δολοφόνων. 

Το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚP) στην Τουρκία καταδίκασε την Κυριακή (13/10), την τοποθέτηση του Μουταφά Ακιντζί για την εισβολή της Άγκυρας στη Συρία.

«Η δήλωση του "Προέδρου"

της "ΤΔΒΚ" - όπως χαρακτήρισε το ψευδοκράτος - κατά της Ειρηνευτικής Επιχείρησης "Πηγή Ειρήνης" είναι ανεπαρκής και ασεβής», δήλωσε ο Ομέρ Τσελίκ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του AKP, επέκρινε τον Μουσταφά Ακιντζί, για την πρόσκληση προς την Τουρκία, όπως είπε, να διεξαγάγει διάλογο με τρομοκρατικές οργανώσεις.

«Η επιχείρηση "Πηγή Ειρήνης" διεξάγεται εναντίον τρομοκρατικής οργάνωσης, η οποία είναι ένα δίκτυο δολοφόνων», σημείωσε.

«Ο κ. Ακιντζί δεν διατυπώνει μια ενιαία πρόταση εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης, αλλά επικρίνει τις προσπάθειές μας κατά της τρομοκρατίας. Αυτή είναι μια ξεκάθαρη ασέβεια», ανέφερε ο Τσελίκ στο Twitter.

Υπενθύμισε, επίσης, στον Ακιντζί τον αριθμό των πολιτών, στρατιωτών και παιδιών που σκοτώθηκαν, ως αποτέλεσμα των επιθέσεων.

«Για χάρη των νεκρών μαρτύρων μας, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ασεβή γλώσσα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν.

Ο Τσελίκ τόνισε ότι η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, την οποία χαρακτήρισε ως «κυπριακή Ειρηνευτική Επιχείρηση», πραγματοποιήθηκε εναντίον ενός «δικτύου δολοφονιών», προσθέτοντας, ότι ήταν μια επιχείρηση που εγκαθίδρυσε την ειρήνη.

«Η επιχείρηση "Πηγή Ειρήνης" είναι επίσης ένας αγώνας κατά της τρομοκρατίας [...]», πρόσθεσε.

«Αυτές οι δηλώσεις δεν αντιπροσωπεύουν τους πολίτες της "ΤΔΒΚ" – ψευδοκράτος – και αποτελούν έναν μαύρο λεκέ για τον Ακιντζί», υπογράμμισε.

«Έχουμε την ίδια βούληση για την επιχείρηση "Πηγή Ειρήνης" που είχαμε όταν πραγματοποιούσαμε την κυπριακή Ειρηνευτική Επιχείρηση», κατέληξε ο Τσελίκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα