Τροχαίο Λεμεσός: Σε κρίσιμη κατάσταση 76χρονος πεζός

Τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 09:30 το πρωί της Κυριακής, στην περιοχή ποταμού Γερμασόγειας στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Α'. 76χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, 19χρονος ελληνικής καταγωγής, μόνιμος κάτοικος Λεμεσού, οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης και χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, αυτοκίνητο το οποίο φαίνεται να ανήκει στην 21χρονη συνοδηγό του.

Καθώς οδηγούσε στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Α' και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε με το μπροστινό

μέρος του οχήματος, 76χρονο ο οποίος διασταύρωνε εκείνη την στιγμή το δρόμο.

Ο 76χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, και συγκεκριμένα στη Μονάδα Εντατικής νοσηλείας, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος και σε κωματώδη κατάσταση, λόγω πολλαπλών τραυμάτων. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως κρίσιμη.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 19χρονου για τις κατηγορίες αμελούς οδήγησης χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς ασφαλιστική κάλυψη. Συνελήφθη επίσης και η 21χρονη συνοδηγός για τα αδικήματα της ψευδούς πληροφορίας στην αστυνομία και για το ότι επέτρεψε στον 19χρονο να οδηγήσει το όχημά της χωρίς άδεια και χωρίς ασφάλεια.

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος και καλεί όποιον γνωρίζει πληροφορίες να επικοινωνήσει με το πλησιέστερο Αστυνομικό τμήμα, η με τη γραμμή του Πολίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα