Τρίποντο… ξεγνοιασιάς με Ελ Αλουχί για την Καρμιώτισσα

Το γκολ του Ελ Αλουχί στον σημερινό αγώνα απέναντι στον Ακρίτα για την 7η αγωνιστική των play-out ήταν αρκετό για να χαρίσει στην Καρμιώτισσα τη νίκη, με την οποία όχι μόνο αύξησε αισθητά πλέον τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη αφού βρίσκεται στο +11, αλλά προσπέρασε και τη Δόξα στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στο τέταρτο σκαλοπάτι του δεύτερου ομίλου.

Με ελάχιστες καλές στιγμές συμπληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι με την πρώτη τους ευκαιρία κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς στον

αγώνα, με το σουτ του Ελ Αλουχί να καταλήγει στα δίχτυα στο 7ο λεπτό, μετά από ασίστ του Καλτσά.

Στο 19’ ένα σουτ του Γαβριήλ ανάγκασε τον Κνόμπλοχ να διώξει δύσκολα, όπως και στο 41’ μετά από ένα σουτ του Τόρες.

Στο δεύτερο μέρος η Καρμιώτισσε κατέγραψε μια καλή στιγμή στο 52’ με ένα καλό σουτ του Λουκίλι να περνάει μόλις λίγο πάνω από την εστία του Περντρέου, ωστόσο στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα να απουσιάσουν και οι ευκαιρίες. Εξαίρεση μια καλή στιγμή στο 79’ για τους φιλοξενούμενους με το πλασέ του Τόρες μέσα από την περιοχή να καταλήγει έξω.

Στους 37 βαθμούς και την 4η θέση του β' ομίλου ανεβαίνει πλέον η Καρμιώτισσα, στους 20 παραμένει ο ουραγός Ακρίτας.

Επόμενη υποχρέωση για την ομάδα των Πολεμιδιών ο εκτός έδρας αγώνας με την Ένωση στο Παραλίμνι  (29/4, 19:00), ενώ μια ημέρα νωρίτερα η ομάδα της Χλώρακας θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» (28/4, 19:00).

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα στο SPORTIME.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίποντο…, Ελ Αλουχί, Καρμιώτισσα,triponto…, el alouchi, karmiotissa