Τρίκαλα: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα με όπλα

Συνελήφθησαν στην περιοχή της Θεσσαλίας, από αστυνομικούς των υπηρεσιών ασφάλειας Λάρισας και Τρικάλων, τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στον Νομό Λάρισας συνελήφθησαν τρία άτομα από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Λάρισας και συγκεκριμένα, στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, ένας 27χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι

κρότου και 12 φυσίγγια κρότου, ένας 39χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και ένα μεταλλικό εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων.

Επίσης, στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, συνελήφθη ένας 29χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου, 6 φυσίγγια κρότου και ένα μεταλλικό εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων.

Τέλος, στον Νομό Τρικάλων συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας Τρικάλων, ένας 63χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και 10 φυσίγγια κρότου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες εισαγγελίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα