Τριάρα η Πάφος FC

Εντός έδρας νίκη με 3-0 για την Πάφος FC κόντρα στον Εθνικό Άχνας, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σημαντική νίκη για τους γηπεδούχους, που ανεβαίνουν στους 13 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Άχνας έμεινε στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς. 

Η Πάφος ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, είχε την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας ενώ ευτύχησε να πετύχει και δύο ωραία τέρματα, εξαργυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο και την υπεροχή που είχε.

Στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης, η γηπεδούχος ομάδα άνοιξε το σκορ. Μετά από φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή, η μπάλα κατέληξε στον

Αμπτουσαλάμοφ, ο οποίος αρχικά έκανε κοντρόλ και στην συνέχεια με ωραίο γυριστό σουτ νίκησε τον Χριστοδούλου για το 1-0. Το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 39ο λεπτό να δώσει σημαντικό προβάδισμα στην Πάφο. Ο Σεμέδο έφτασε στο ύψος της περιοχής του Εθνικού και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου. 

Από την άλλη, η ομάδα της Άχνας δυσκολευόταν αρκετά στο να δημιουργήσει φάσεις και προσπάθησε κυρίως με κάποιες αντεπιθέσεις να γίνει απειλητική, χωρίς όμως κάτι ουσιαστικό. 

Η Παφιακή ομάδα μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54ο λεπτό κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα. Ο Πάντσεον εκτέλεσε φάουλ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα σε ένα σημείο που βρισκόταν ο Αμπτουσαλάμοφ, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Χριστοδούλου για το 3-0. 

Από εκείνο το σημείο και μετά, η Πάφος είχε ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τέρματα, ενώ ο Εθνικός σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα. 

Έτσι ήρθε η νίκη για την Παφιακή ομάδα, που πραγματοποίησε μάλιστα και μια πολύ καλή εμφάνιση

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τριάρα, Πάφος FC,triara, pafos FC