Τριανταφυλλίδης:'' Άμεση διαγραφή του Κουτσοκούμνη''

To sigmalive σας παραθέτει αυτούσια την επιστολή του δικηγόρου κ Χρίστου Τριανταφυλλίδη και πρώην προέδρου ΑΠΟΕΛ, προς τον πρόεδρο της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομού Πετρίδη , απο τον οποία ζητά μετά την ενέργεια του Κωστάκη Κουτσοκουμνη να φορέσει τη φανέλα της Τουρκίας, όπως διαγραφεί από μέλος του σωματείου. Ενώ τόνισε ότι είναι αδιανόητο να προεδρεύει της ΚΟΠ

και οτι Επιβάλλεται η άμεση λήψη πρωτοβουλιών εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ για απομάκρυνση του

Αυτούσια η επιστολή

Κον Πρόδρομο Πετρίδη
Πρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου
Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ
Λευκωσία
Αγαπητέ Φίλε Πρόεδρε

Πολύ πρόσφατα έχει δημοσιευθεί φωτογραφία του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) κου Κ. Κουτσοκούμνη να ποζάρει γελώντας (!!) φορώντας Τουρκική κατακόκκινη φανέλα με το μισοφέγγαρο. Δεν έχει μέχρι σήμερα δημοσιευθεί από τον ίδιο δήλωσης περί γεγονότος μη ανταποκρινόμενο στην πραγματικότητα.

Με το δικαίωμα που μου δίδει το γεγονός ότι είχα εις το παρελθόν την τιμή να προεδρεύσω του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ αλλά και της ΚΟΠ θεωρώ την εν λόγω ενέργεια του κου Κουτσοκούμνη ΝΤΡΟΠΗ για όλους τους ανωτέρω. Εμφανώς παραγνωρίζει και δεν τον ενδιαφέρει ότι η Τουρκία κατέχει παράνομα από το 1974 σχεδόν το 40% των εδαφών της Κυπριακής Δημοκρατίας ως επίσης παραγνωρίζει και δεν τον ενδιαφέρει ότι από το 1974 υφίστανται χιλιάδες νεκροί, αγνοούμενοι και πρόσφυγες.

Έχω την πεποίθηση ότι το εν λόγω πρόσωπο δεν δύναται να συνεχίσει να προεδρεύει του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και ταυτόχρονα ο ΑΠΟΕΛ να αποτελεί μέλος της. Επιβάλλεται η άμεση λήψη πρωτοβουλιών εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ για απομάκρυνση του. Η συνέχιση της παραμονής του συνιστά προσβολή για το ΑΠΟΕΛ και την ιστορία του αλλά, κατά την άποψη μου, για όλα τα Σωματεία μέλη της ΚΟΠ.

Επιπρόσθετα και ανεξάρτητα των ανωτέρω πιστεύω ότι οφείλετε να ενεργήσετε άμεσα προς την πλευρά του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΑΠΟΕΛ δια την άμεση διαγραφή του από μέλος του Σωματείου. Η παραμονή του εις το μητρώο των μελών αποτελεί προσβολή για όλα τα υπόλοιπα μέλη, ορισμένα εκ των οποίων (όπως και αθλητές του Σωματείου) έδωσαν την ζωή των εις τα πεδία των μαχών κατά των Τούρκων εισβολέων, είναι αγνοούμενοι ή πρόσφυγες.

Εν αναμονή των σχετικών ενεργειών σας,

Φιλικά

Χρίστος Μ. Τριανταφυλλίδης
Πρώην Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ
Πρώην Πρόεδρος ΚΟΠ

Keywords
Τυχαία Θέματα