«Τρένο» τα κορίτσια μας (φωτος)

Οι Νεάνιδες κέρδισαν και το Λουξεμβούργο 0-3 και πάνε φουλ για χρυσό.

«Τρένο» η Εθνική Νεανίδων στο Εδιμβούργο. Στη δεύτερη αγωνιστική των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που διεξάγονται στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις της σκωτικής πρωτεύουσας κέρδισε και το Λουξεμβούργο με 0-3 σετ. Με δυο στα δυο οι κοπέλες του Πέτρου Πατσιά βλέπουν ακόμα πιο καθαρά το χρυσό μετάλλιο.

Οι Νεάνιδες μπήκαν δυνατά στον αγώνα και δεν άφησαν περιθώρια στις Λουξεμβούργιες να τις αμφισβητήσουν στο πρώτο σετ

το οποίο κέρδισαν με 14-25 σε 23 λεπτά.

Τα κορίτσια του Πέτρου Πατσιά συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο σετ. Μετά τους πρώτους πόντους οι διεθνείς ξέφυγαν με 10 -20 για να κερδίσουν το σετ με 14-25 και να κάνουν το 0-2.

Στο τρίτο σετ οι παίκτριες μας έπαιξαν με καθαρό μυαλό και δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν με 11-25 και να πάρουν πανηγυρικά τη νίκη με 0-3 σετ ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση με τη Σκωτία. Την Κυριακή στις 18:00 ώρα Κύπρου η Εθνική μας θα αναμετρηθεί με τη Σκωτία στο παιχνίδι που θα κρίνει το χρυσό. Προηγουμένως όμως στις 12:00 το μεσημέρι έχουμε άλλη μια υποχρέωση κόντρα στα Νησιά Φαρόε.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ(Ταραντίνι): Μούλι, Φέλερ, Νέι, Ταραντίνι, Μπόλλεντορφ, Τέσσο. Λίμπερο: Ντα Κόστα. Αλλαγές: Γουλφ, Ντέλλες, Φρανκ, Χόφμαν.

ΚΥΠΡΟΣ(Π. Πατσιάς):Ττοουλιά (4π.), Χ’’Κωνστάντα (10π.), Κωνσταντίνου (3π.), Θεοτή (5π.), Δημητρίου (5π.), Ζακχαίου (12π.). Λίμπερο: Λεωνίδου (88% υπ.).

Keywords
Τυχαία Θέματα