Τρένο… χωρίς φρένο η Ομόνοια

Κέρδισε στο ντέρμπι τον Παφιακό και έφτασε τις 13 σερί επιτυχίες. Σημαντική νίκη και για ΑΕ Καραβά



Τη 13 νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε η Ομόνοια. Νέο θύμα των «πρασίνων» ο δεύτερος στη βαθμολογία Παφιακός, ο οποίος έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους στο πρώτο και στο τρίτο σετ, τα οποία έχασε με 26-24. Με την αποψινή νίκη άνοιξε την ψαλίδα από τη 2η θέση στους 10 βαθμούς και δείχνει να μην έχει αντίπαλο στην προσπάθειά της για να κάνει το back-to-back στους τίτλους.
Σημαντική νίκη και για την

ΑΕ Καραβά, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Νέας Σαλαμίνας με 3-0 σετ και έπιασε τον Παφιακό στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αναλυτικά τα δύο παιχνίδια:

Ομόνοια - Παφιακός 3-0
(26-24, 25-11, 26-24)
Εντυπωσιακό θέαμα πρόσφερε το πρώτο σετ. Οι εναλλαγές στο σκορ κυριαρχούσαν και το ντέρμπι συνεχίστηκε μέχρι το τέλος. Στα αρχικά στάδια οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο, αλλά η Ομόνοια με καλό μπλοκ προηγήθηκε 17-14, αλλά ένα γρήγορο σερί του Παφιακού με 0-5 με αιχμές τους Μπουρκόφσκι, Ιβάνκοβιτς έφερε τον Παφιακό μπροστά στο σκορ με 19-18. Απ’ εκεί και πέρα το παιχνίδι παίχθηκε πόντο-πόντο, για να κερδίσει η Ομόνοια με 26-24 και να πάρει το σετ προηγούμενη 1-0.
Εντελώς διαφορετικό το δεύτερο σετ, αφού η Ομόνοια κατάφερε να πάρει από την αρχή τα ηνία του σετ και με όπλο τις επιθέσεις από τον κεντρικό άξονα και το μπλοκ καθάρισε εύκολα με 25-11.
Oμόνοια (Σ.Σάββα): Ρεινάλντο, Σ. Πετρακκίδης, Άλβες, Τούλιο, Αλεξίου, Σ. Πετρακκίδης. Αλλαγές -Λίμπερο Αντωνίου
Παφιακός (Σπ. Πρωτοψάλτης): Οικονομίδης, Ιβάνκοβιτς, Ανδρέου, Ευσταθίου, Κωνσταντινίδης, Μπουρκόφσκι - Αλλαγές Λίμπερο Π’’Χριστοδούλου

Νέα Σαλαμίνα - Pokka ΑΕ Καραβά 0-3
(24-26, 17-25, 23-25)
Μεγάλο ματς έγινε στο πρώτο σετ από δύο ισοδύναμες ομάδες, με την ομάδα του Καραβά να κερδίζει στις λεπτομέρειες με 24-26. Το δεύτερο σετ η Pokka ΑΕ Καραβά παίζοντας πιο συγκεντρωμένα κατάφερε να κερδίσει με 17-25 και να προηγηθεί με 0-2 σετ. Δραματικό το 3ο σετ, με την ομάδα του Καραβάνα κερδίζει τελικά με 25-23 και να παίρνει τη νίκη.
Νέα Σαλαμίνα (Λ. Ρέινολτς): Προδρόμου, Ιαντόλο, Χαντ, Ζηκάκης, Μπαγιάν, Σαββίδης. Λίμπερο Ανδρ. Σαββίδης.
Pokka ΑΕ Καραβά (Χ. Καννεστράτσι): Μιτσής, Χριστοφή, Κνέζεβιτς, Ράντιτς, Ροντόλφο, Ράμμα. Λίμπερο Χ’’Δαμιανού.

Keywords
Τυχαία Θέματα