Τρελό σενάριο για Κλοπ και Μπάγερν!

Ο Γιούργκεν Κλοπ κυκλοφορεί, πλέον, ελεύθερος. Και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, αλλά ο ίδιος δείχνει να έχει πάρει την απόφαση να μείνει εκτός δράσης για έναν χρόνο και να επιστρέψει το 2016! Πως «συνδέεται» με την Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild ο Γιούργκεν Κλοπ έχει αποφασίσει να μην εργαστεί στο εξωτερικό, παρά το γεγονός ότι στα αυτιά του ηχούν οι «σειρήνες» των κορυφαίων ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου. Επιθυμία του είναι να παραμείνει

εντός συνόρων και να δουλέψει στη Γερμανία. Πόσες ομάδες, όμως, θα ενδιέφεραν τον Κλοπ;

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Bild στο μυαλό του Κλοπ υπάρχει η επιλογή της Μπάγερν Μονάχου. Μπορεί να ακούγεται σαν τρελό σενάριο τη δεδομένη στιγμή, αλλά οι πληροφορίες των Γερμανών αναφέρουν ότι ο 47χρονος προπονητής σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει τους Βαυαρούς.

Στο ρεπορτάζ της Bild, μάλιστα, τονίζεται ότι δεν είναι τυχαίο που ο Κλοπ αποφάσισε να μείνει εκτός πάγκων για έναν χρόνο και να επιστρέψει το 2016, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρντιόλα με τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Αν το συγκεκριμένο σενάριο έχει βάση θα φανεί στο μέλλον, αλλά σίγουρα δεν θα ηχήσει καθόλου όμορφα στα αυτιά των οπαδών της Ντόρτμουντ!

Keywords
Τυχαία Θέματα