Τρελαίνει κόσμο η Μπάγερν πέρασε και από την έδρα της Εφές

Η Μπάγερν του Αντρέα Τρινκιέρι είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα φέτος και το έδειξε εκ νέου στην Τουρκία, αφού οι Γερμανοί κέρδισαν την Εφές με 74-71! «Διπλός» ο Ουέιντ Μπόλντγουιν, καθοριστικός ο Τζέιλεν Ρέινολντς.

Η φετινή Μπάγερν... τρελαίνει κόσμο! Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι ήταν καλύτερη στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα του αγώνα και κέρδισε την Εφές στην Τουρκία (71-74), μετρώντας ακόμα ένα μεγάλο διπλό φέτος, μετά από αυτά κόντρα σε Μακάμπι και Φενέρμπαχτσε. Οι Γερμανοί ανέβηκαν μάλιστα στο 7-2

και διατηρήθηκαν στο υψηλότερο βαθμολογικό επίπεδο της διοργάνωσης, την ώρα που η Εφές έπεσε στο 4-4.

Οι Τούρκοι ήταν εξαιρετικοί για ένα δεκάλεπτο, το τρίτο, όταν μέτρησαν επιμέρους 20-8, όμως στην συνολική εικόνα έδειξαν κατώτεροι των περιστάσεων, ειδικά στο αμυντικό τους κομμάτι. 

Ο Τζέιλεν Ρέινολντς ήταν καταπληκτικός στο τέλος, αφού μέτρησε 7 από τους 14 πόντους του από το 38' μέχρι το 40' (!), όμως ο καλύτερος της Μπάγερν ήταν ο Ουέιντ Μπόλντγουιν, με 15 πόντους και 11 ασίστ. Καλή εμφάνιση και από τον Πολ Ζίπσερ, με 12 πόντους και 7 ριμπάουντ, δεν έφτασαν οι Τιμπόρ Πλάις (19 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και Σέιν Λάρκιν (13 πόντοι, 7 ασίστ) για τους ηττημένους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρελαίνει, Μπάγερν, Εφές,trelainei, bagern, efes