Τρεις αγωνιστικές στον Νεϊμάρ για τον... καυγά με οπαδό

Η πειθαρχική επιτροπή της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FFF) επέβαλε αποκλεισμό τριών αγωνιστικών στον Νεϊμάρ για τη λογομαχία που είχε με οπαδό, μετά την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Κυπέλλου από τη Ρεν με 6-5 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια και παράταση 2-2). Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στον Βραζιλιάνο επιθετικό, εκτός από την «καμπάνα» των τριών αγωνιστικών, επιβλήθηκε και μια επιπλέον ποινή δύο αγωνιστικών με αναστολή. Μετά την ολοκλήρωση του τελικού της 27ης Απριλίου, ο Νεϊμάρ

φάνηκε να χτυπάει έναν οπαδό που προσπάθησε να τον καταγράψει με το κινητό τηλέφωνό του, καθώς ο 27χρονος άσος πήγαινε να πάρει το μετάλλιό του.

Η τιμωρία του Νεϊμάρ τίθεται σε ισχύ την προσεχή Δευτέρα 13 Μαΐου, όπερ σημαίνει ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Ανζέ για την 36η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Έτσι, ο Βραζιλιάνος θα απουσιάσει από τα τελευταία δύο ματς πρωταθλήματος της Παρί, με Ντιζόν εντός έδρας και Ρεμς εκτός έδρας, ενώ δεν θα δώσει το «παρών» και στον αγώνα της 3ης Αυγούστου με τη Ρεν στην Κίνα για το Σούπερ Καπ. Πάντως, η Παρί Σεν Ζερμέν χαρακτηρίζει με σημερινή ανακοίνωσή της «αυστηρή» την τιμωρία που επιβλήθηκε στον παίκτη και υπογραμμίζει ότι αποφάσισε από κοινού με τον Νεϊμάρ να προσφύγουν κατά της απόφασης αυτής στην Ανώτατη Επιτροπή Εφέσεων της FFF.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νεϊμάρ έχει τιμωρηθεί και από την UEFA με ποινή τριών αγωνιστικών στο Champions League της νέας σεζόν, μετά τα προσβλητικά σχόλιά του κατά των διαιτητών, ύστερα από τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16».

Keywords
Τυχαία Θέματα