Τρέχουμε κάτω απο το φεγγάρι για τη Θερμοκοιτιδα Αγάπης

Ένας διαφορετικός μαραθώνιος πραγματοποιείται σήμερα, κάτω από το φως του φεγγαριού.

Την πρώτη διοργάνωση αγώνα δρόμου «Ηellenic Bank Running Under the Moon» στηρίζει ως Χρυσός Συνεργάτης, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Ελληνική Τράπεζα. Στόχος της εκδήλωσης είναι η στήριξη του Συνδέσμου Φίλων Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, «Θερμοκοιτίδα Αγάπης».

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο πάρκο της Αθαλάσσας στην Αγλαντζιά. O πρώτος στην Κύπρο βραδινός αγώνας «Hellenic Bank Running Under The Moon» θα διεξαχθεί με αγωνίσματα των 5 χιλιομέτρων και των 10 χιλιομέτρων. Θα διεξαχθεί επίσης εταιρικός/ομαδικός αγώνας 5 χιλιομέτρων ή περπάτημα στο δάσος 5 χιλιομέτρων, καθώς και συμμετοχικός αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά 6-16 χρονών.

Η αφετηρία των αγώνων θα είναι έξω από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στο πάρκο Αθαλάσσας, επί των Λεωφόρων Κυρηνείας και Αθαλάσσας στην Αγλαντζιά. Για λόγους ασφαλείας, οι παιδικοί αγώνες ξεκινούν, στις 18:00 και οι αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων στις 19:30 το βράδυ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στους πρωτεύσαντες δρομείς και στους τέσσερεις διαφορετικούς αγώνες θα δοθούν βραβεία «φιλικά προς το περιβάλλον», ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν για τη συμμετοχή τους τιμητικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Keywords
Αναζητήσεις
αγλαντζια μαραθωνιος
Τυχαία Θέματα