Τραγωδία στον Μαραθόβουνο: Πολύνεκρο τροχαίο - Αιτία η ταχύτητα

Το νέο τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες στον δρόμο μεταξύ των κατεχομένων χωριών Στρογγυλός και Μαραθόβουνος, είναι το θέμα που κυριαρχεί στα σημερινά πρωτοσέλιδα και των πέντε τουρκοκυπριακών εφημερίδων. Αναφορές γίνονται και στο χθεσινό συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος, στην επανεκλογή του Τουφάν Ερχιουρμάν στην ηγεσία του κόμματος και στην ομιλία του, καθώς και στο νέο θύμα από τον ιό του Δυτικού Νείλου.



Η εφημερίδα «Αφρίκα» (Αφρική), με τίτλο «Τρείς νεκροί, δύο τραυματίες» αναφέρει ότι η υπερβολική ταχύτητα, για ακόμα μια φορά, ήταν η

αιτία του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος με τρεις νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες. Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά στον δρόμο μεταξύ Στρογγυλού και Μαραθόβουνου. Οι δύο τραυματίες είναι τα παιδιά του ζεύγους που έχασε τη ζωή του κατά το δυστύχημα. Αλλού γράφει ότι στο Παρίσι θα πραγματοποιηθεί η τριμερής συνάντηση των δύο ηγετών με τον ΓΓ του ΟΗΕ. Η εφημερίδα αναφέρει ακόμα ότι σήμερα αναμένεται στη «βουλή» να συζητηθεί το θέμα της άρσης της «ασυλίας» του Χουσεΐν Οζγιουργιούν.

Η εφημερίδα «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού), με τίτλο «Λύγισαν οι ψυχές», γράφει ότι τρία είναι τα νέα θύματα της ασφάλτου, τα οποία έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα χθες βράδυ, όταν το όχημα της οικογένειας Αμάσυαλι (τέσσερα άτομα) συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα, με οδηγό τον 30χρονο Χασίμ Γκιργκίν. Τα δύο παιδιά του ζευγαριού τραυματίστηκαν κρίσιμα και νοσηλεύονται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Αναφορά γίνεται και σε νέες μεθόδους γονιμοποίησης σε «πανεπιστημιακό νοσοκομείο». Αλλού η εφημερίδα γράφει ότι επανεξελέγη στην ηγεσία του ΡΤΚ ο Τουφάν Ερχιουρμάν κατά το χθεσινό συνέδριο του κόμματος.

Η εφημερίδα «Χαβαντίς» (Είδηση), με τίτλο «Λυγίσαμε», αναφέρεται στο νέο θανατηφόρο στον δρόμο Στρογγυλός – Μαραθόβουνος, με τρία θύματα και δύο τραυματίες. Τα δύο από τα τρία θύματα είναι ζευγάρι ενώ στο όχημα μαζί τους ήταν και τα δύο τους παιδιά που τραυματίστηκαν σοβαρά. Γράφει ακόμα ότι 37χρονη είναι το νέο θύμα του ιού του Δυτικού Νείλου, ανεβάζοντας τους νεκρούς στα κατεχόμενα από τον ιό στους τρεις. Αναφορά γίνεται και στο 27ο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος, όπου σε ομιλία του ο ηγέτης του κόμματος Τουφάν Ερχιουρμάν αναφέρθηκε και στο Κυπριακό.

Η εφημερίδα «Κίπρις» (Κύπρος), με τίτλο «Νύχτα τραγωδίας», γράφει ότι τρία είναι τα θύματα στο νέο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στον δρόμο μεταξύ των κατεχομένων χωριών Στρογγυλός και Μαραθόβουνος, ενώ δύο ανήλικα παιδιά τραυματίστηκαν. Γράφει ότι η 37χρονη Σενέμ Σαραφάτ Τούλγκα είναι το νέο θύμα του ιού του Δυτικού Νείλου στα κατεχόμενα. Γράφει, ακόμα, ότι ο Τουφάν Ερχιουρμάν επανεκλέγει στην ηγεσία του ΡΤΚ χωρίς ανθυποψήφιο, ενώ κατά το συνέδριο του κόμματος έγιναν και οι εκλογές για τη γενική επιτροπή του κόμματος, η οποία αποτελείται από 75 άτομα.

Η εφημερίδα «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη), με τίτλο «Ακόμα πόσοι να χάσουν τη ζωή τους;», γράφει ότι o 30χρονος οδηγός ενός οχήματος, μια 40χρονη και ο 42χρονος σύζυγός της, οδηγός άλλου οχήματος, έχασαν τη ζωή τους σε βίαιη μετωπική σύγκρουση ενώ τα παιδιά του ζεύγους, 18 και 13 χρόνων, τραυματίστηκαν σοβαρά. Αιτία του θανατηφόρου, σύμφωνα με την «αστυνομία» είναι η υπερβολική ταχύτητα. Γράφει αλλού ότι χωρίς ανθυποψήφιο επανεκλέγει στην ηγεσία του ΡΤΚ ο Τουφάν Ερχιουρμάν κατά τις εργασίες του Συνεδρίου του κόμματος, που έγιναν χθες. Η εφημερίδα δεν αναφέρεται σε άλλο θέμα στο πρωτοσέλιδό της.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα