Τραγωδία με 11χρονες: Τι κατέθεσε η 40χρονη οδηγός

Συνεχίζει να συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της ανείπωτης τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή σε δύο 11χρονες μετά από ανατροπή οχήματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sigmalive η 40χρονη οδηγός του μοιραίου οχήματος φέρεται να επικαλείται τον παράγοντα κόπωση, σε κατάθεση που έδωσε ενώ ιδίες πληροφορίες φέρουν την 40χρονη να παραδέχεται ότι αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.

Να θυμίσουμε ότι η 40χρονη καθώς και τα τέσσερα

παιδιά επέστρεφαν στην Κύπρο από εκπαιδευτική εκδρομή στο εξωτερικό, μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας και μετέβαιναν στην Πάφο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, «φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα να φύγει από την πορεία του, να κτυπήσει δεξιά στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και εν συνεχεία να συρθεί κάπου 50 με 60 μέτρα, να αναποδογυριστεί και να ακινητοποιηθεί».

Την ίδια ώρα, γροθιά στο στομάχι είναι τα ευρήματα των νεκροτομών στα δυο αγγελούδια που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους χθες τα ξημερώματα, στην είσοδο της Λεμεσού.

Αίσθηση προκαλεί πάντως η δήλωση ότι «Το κουβούκλιο του αυτοκινήτου δεν έπαθε τόσες ζημιές, αν έμεναν μέσα τα μωρά και φορούσαν ζώνη ίσως να μην τραυματίζονταν θανάσιμα».

Πάντως, συγκλονισμένος είναι ο κυπριακός κόσμος και οι φορείς από τον αδόκητο χαμό των δύο 11χρονων κοριτσιών στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα