Τραγωδία Λακατάμιας: Το DNA πάνω στο φονικό όπλο «κλειδί» για την εξιχνίαση

Τα τραύματα των θυμάτων, μετά τις νενομισμένες νεκροτομές, δεν έδειξαν κατεύθυνση ως προς τον δράστη και αυτόχειρα και πλέον όλο το βάρος της εξιχνίασης πέφτει στα αποτελέσματα του γενετικού υλικού που εντοπίστηκε στη σκηνή και εκτιμάται ότι είναι και το φονικό όπλο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του Σίγμα, Έλενας Λουκά, παρόλο που το επικρατέστερο σενάριο που διερευνάται για την τραγωδία στη Λακατάμια, είναι αυτό του φόνου εκ προ μελέτης και της αυτοχειρίας, εντούτοις οι τρεις ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, μετά τις πολύωρες νεκροτομές

στις 2 σορούς, κατέληξαν μόνο στην αιτία θανάτου του 56χρονου και της 44χρονης πρώην συντρόφου του.

Υπενθυμίζεται ότι σε αιμορραγικό σοκ λόγω εσωτερικής αιμορραγίας, που προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο, οφείλεται ο θάνατος του Χριστάκη Χριστοδούλου, 56χρόνων και της Νίκης Σιεφταλή, 44χρόνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί στη Λακατάμια, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροτομής.

Η αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα για τα γεγονότα όπως αυτά εκτυλίχθηκαν στο εν λόγω διαμέρισμα, προτού εντοπιστούν και οι δύο νεκροί γύρω στις 9 και 30 βράδυ καθώς ενώπιον της υπάρχει μαρτυρία, ότι η 44χρονη μετέβη στο διαμέρισμα του 56χρονου, γύρω στις 10 το πρωί. Τις επόμενες ώρες αναμένεται και άρση του απόρρητου των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των θυμάτων, καθώς εκτιμάται ότι μέσα από αυτά θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα σε σχέση με τη νέα εγκληματική ενέργεια.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι με βάση τα εύρημα κατά τη νεκροτομή, ο θάνατος και των δύο προσδιορίζεται γύρω στο μεσημέρι, λίγες δηλαδή μόνο ώρες αφότου η 44χρονη μετέβη στο διαμέρισμα στην οδό Ρήγα Φεραίου.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία Λακατάμιας: Ψάχνουν απαντήσεις στο DNA- Το κενό των 13 ωρών (vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα