Τράγκολας για διώξεις στην υπόθεση Μεταξά: Σεβαστή η απόφαση της ΝΥ

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο Μάρκος Τράγκολας, τέως Διευθυντής Πυροσβεστικής, που είχε ηγηθεί της επιχείρησης για τον εντοπισμό των θυμάτων στην υπόθεση Μεταξά

Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας για μη ποινική δίωξη τω 15 αστυνομικών για τις υποθέσεις του πρώτου Κύπριου κατά συρροή δολοφόνου, είπε πως δεν έχει να προσθέσει κάτι, και θα σεβαστεί την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας.

Δείτε επίσης: Υπόθεση Μεταξά: Τι απαντά η Αστυνομία για τη μη ποινική δίωξη μελών της

Αρχικά διευκρίνισε ότι η εμπλοκή

του είχε να κάνει καθαρά  με τον εντοπισμό των θυμάτων.

«Τότε οφείλω να ομολογήσω ότι είχα μια εξαιρετική συνεργασία με το ΤΑΕ Λευκωσίας και με την ηγεσία της Αστυνομία που συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό για την ανεύρεση των θυμάτων» τόνισε.

Παράλληλα, για την απόφαση την Νομικής Υπηρεσίας ανέφερε τα εξής:

«Δεν έχω γνώση πως έγιναν οι καταγγελίες και αν υπήρξε αμέλεια. Το αποτέλεσμα μετρά, ότι υπήρξα συνέπειες κα είναι ολοφάνερο».

«Αυτό το οποίο μπορώ να πω, είναι ότι δεν πρέπει να αναβάλουμε κάτι για το οποίο πρέπει άμεσα να ενεργήσουμε, γιατί έχουμε τραγικές συνέπειες».

Ερωτηθείς αν τον ικανοποιεί η απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας είπε,  «Η Νομική Υπηρεσία αποφάσισε με βάση νομικό υπόβαθρο οπότε εγώ σαν απλός πολίτης δεν έχω να προσθέσω κάτι παρά να σεβαστώ την απόφαση της νομικής υπηρεσίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα