Τραμπ: Προτεραιότητα η Αμερική,θα συνεργαστώ με όλα τα κράτη

Μετριοπαθής, ψύχραιμος και ενωτικός εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ στην επινίκια ομιλία του.

Αρχίζοντας από το συγχαρητήριο τηλεφώνημα που δέχτηκε από τη Χίλαρι Κλίντον, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είπε πως τώρα είναι η ώρα για την Αμερική να θεραπεύσει τις πληγές της διαίρεσης.

«Καλώ όλους τους πολίτες και τονίζω ότι θα είμαι πρόεδρος όλων των Αμερικανών», είπε απευθυνόμενος σε αυτούς που δεν τον στήριξαν, από τους οποίους ζήτησε μάλιστα την καθοδήγησή τους για «να ξανακάνουμε τη χώρα μας σπουδαία».

Με ήρεμο ύφος ο Τραμπ συμπλήρωσε πως το να συνεργαστούμε σημαίνει «ότι θα αγωνιστούμε για να ανοικοδομήσουμε το κράτος μας».

Κάνοντας μια αναφορά στη μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία, ο Τραμπ τόνισε ότι ξόδεψε όλη του τη ζωή στη δουλειά και πως οι ΗΠΑ έχουν τεράστιες δυνατότητες. «Κάθε ένας Αμερικανός θα αντιληφθεί τις ικανότητες του» είπε εμφαντικά.

Στη συνέχεια μίλησε στην ουσία για το όραμά του στον τομέα της οικονομίας, λέγοντας ότι θα χτιστούν γέφυρες, σχολεία, υποδομές.

«Θα βάλουμε εκατ. ανθρώπους σε δουλειές όσο οικοδομούμε τη χώρα.. Θέλω να αγωνιστώ για να αναπτυχθούν τα ταλέντα των πολιτών μας. Έχουμε ένα σπουδαίο οικονομικό σχέδιο, θα έχουμε την ισχυρότερη οικονομία στον κόσμο και θα συνεργαστούμε με τα υπόλοιπα κράτη. Κανένα όνειρο δεν είναι πολύ μεγάλο» τόνισε.

Στη συνέχεια ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε ότι η Αμερική δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με τίποτε λιγότερο από το καλύτερο. «Θα κάνουμε πετυχημένα και όμορφα πράματα. Θα είμαστε δίκαιοι με όλα τα κράτη του κόσμου. Θα αναζητήσουμε κοινό έδαφος για συνεργασία και όχι αντιπαράθεση», συμπλήρωσε.


Τέλος, ο Τραμπ ευχαρίστησε οικογένεια και συνεργάτες που στάθηκαν στο πλευρό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα