Τρ. Κύπρου: To ΔΣ συνεδριάζει για τα οικονομικά αποτελέσματα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου θα συνέλθει σήμερα για να εξετάσει τα οικονομικά αποτελέσματα του Συγκροτήματος για το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Τ’ αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη της χρηματιστηριακής συνάντησης στο Χρηματιστήριο Αξίων Κύπρου και το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Το

πρώτο τρίμηνο του 2015 η Τράπεζα Κύπρου είχε ανακοινώσει κέρδη μετά τη φορολογία ύψους €29 εκ., σε σύγκριση με ζημιές ύψους €337 εκ. το δ΄ τρίμηνο του 2014.

Στη σημερινή ατζέντα θα βρίσκεται και το θέμα της επιλογής αντικαταστάτη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας, Τζον Χούρικαν, ο οποίος στις 20 Απριλίου υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο κατά πόσο θα ληφθεί σήμερα η τελική απόφαση, καθώς η διοίκηση της Τράπεζας έχει παρατείνει την παραμονή του μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον του Συμβουλίου βρίσκεται ένας μικρός κατάλογος τριών υποψηφίων, οι οποίοι, επίσης, είναι ξένοι και έχουν, ήδη, περάσει από συνεντεύξεις, ενώ είχαν και συναντήσεις ενημερωτικού χαρακτήρα με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα